Neden oyun fiyatları bu kadar pahalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 2 tane ünlem koydum yapmayın lütfen.
Abim yetkiye karşı değilim Zula da oynadım ama e pin almadan oynanmaz iki silahla yıllarca ben oynayamam ama yerli oyunların çıkması güzel
Tmm ben 1000 lira verip 7 tane 4 GB link laptop ram i yerine oyun alıcam
 
Bu nedir ya? Bir oyun 500 lira olmuş. Konsol 10000 TL hadi. Konsolu bıraktım, PC'de oyunu aldın, onu kaldıracak PC sıkıntı. Oyun oynamayacağız artık, sonra da korsan oyun oynayanlar sıkıntılı. Biz ne yapalım, paramız mı var?

Yeni Türkiye'ye hoş geldin genç. Avrupa bizi kıskanıyor. Arap dini ve Allah'la kandırılan makarnacı cahil toplum tarafından geleceğin ve gençliğin çalındı. Geçmiş olsun.
 
Kimse kusura bakmasın ama konsol işi lüx zevklere giriyor artık. 8K konsol + 3 5 oyun alsan 10K, ileriye dönük daha da fazla. Parası olan alır ama kimse kimseye ooo konsol çok farklı çok iyi demesin lütfen, bizim memlekette artık konsollar kötü bir seçenek. Keza bilgisayarını topladın topladın toplayamadın onun da fiyatları çok yüksek. Ama oyunlar pahalı değil. TTkom PlayStore'dan hesabı olanlar gayet ucuza en kral oyunları alabiliyorlar. Sürekli diğer platformlarda indirimler oluyor. Oyun için kesinlikle bilgisayar en mantıklısı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı