Neden Pc'ye Mac kurmak ?

okanerbas

Hectopat
Katılım
4 Temmuz 2013
Mesajlar
5
Merhaba Arkadaşlar...

Foruma yeni üye oldum internette pc ye mac yükleme videosundan kaynaklı üye oldum.
Aklımda bir kaç soru işareti var. Ben PC ye mac yüklersem sistemde bir performans kazanımı sağlarmıyım bunu öğrenmek isterim. Mac'in getirileri ve götürüleri nelerdir nelerden mahrum kalırım ve daha iyi neleri yapabilirim aklımdaki tüm sorular bunlar..

Ve bu sisteme mac kurabilir miyim kurarsam performansım Win8 de olduğu gibi olur mu ?


  • Asus P8H77-V LE
  • İntel İ3 3240
  • Ram GSKILL 8 GB 1600 mhz CL9
  • HDD WD 500 GB sata3.0 7200 rpm
  • Ekran kartı İşlemcideki ekran kartıb yongası..
 
Bunu bende soracaktım. Buraya yazayım. Mac kurmanın bana ne gibi avantajları olacak ? Sistemim bunun için uygun mu ? (Uygun olduğunu düşünüyorum) 2 adet HDD var. Birinde Windows 8 yüklü ona dokunmadan diğerine Mac kurabilir miyim ?
 
Pek bir avantajı olduğunu söyleyemem. Farklı bir işletim sistemini denemek isteyenler için bir macera diyebiliriz. Apple dünyasına, Apple donanımına beş kuruş para vermeden geçebilme :)


P8H77-V LE anakarta kurabilmen gerek ama garanti değil. ASUS epey sorun çıkarıyor Mac uyumu konusunda.
 
Valla ben Maverics tanıtımını izleyene kadar uzaktan bakardım Mac OS'ye ama Mavericks sonrası aklım çelindi gibi :) Tabii Mavericks çıkmasına daha çok var ama virüs girdi işte :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı