Neden pisi Linux?

• Konuyu başlatan 46imt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.422
RPM ve deb dosyaları çoğunlukla systemd'yi kullanır. Fakat pisi GNU/Linux'un init sistemi comar olduğudan dolayı haliyle kurulum scriptlerindeki systemd komutları devre dışı kalıyor.

Comar düzenleme için gibi daha çok pisi için bir yardımcı init sistemi, müdür.

Hocalarım sağ olun. Şu an ArcoLinux kullanıyorum ve gayet memnunum. Eğer sıkıntı olursa Pisi'ye geçmeyi düşünüyorum.

Pardus acaba neden Pisi alt yapısını bırakıp Debian'a geçti. Daha yerliydi. Pisi hem daha güzeldi. Keşke Pardus 2011 desteklense geçerim.

Pardus acaba neden Pisi alt yapısını bırakıp Debian'a geçti. Daha yerliydi. Pisi hem daha güzeldi. Keşke Pardus 2011 desteklense geçerim.
Belki Debian daha uluslararası ve daha fazla pakete sahip olan bir dağıtım olduğundan olabilir. Pisi ise ulusal, yani bizden başka çok kullanan yok(tu). Bu yüzden desteği daha fazla olan debian'a geçtiler bence.

O değil de merak ettim şimdi Pardus 2011'i. Sanırım bir efsane olmalı.

Hangisini seçmeliyim ?

Son düzenleme:
2011.2 Kurulanı seç o en son pisi sürümü.

Diğeri seçebilirsiniz, zaten oranın pek bir önemi yok.
Peki hocam sağ olun
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hadi Bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…