Neden Redmi Telefon Almamalıyız?

Hocam sorun yaşan çok ama hala savunuyorlar. Ben buna kızıyorum, siz gidip 3000 lira ya Redmi alıp paranızı çöpe atabilirsiniz.

Şu andan itibaren güç kaynağı olarak Hadron markayı öneriyoruz. Çünkü ucuz, ne gerek var diğerlerine.
El bombası almaya paranız yetmiyor mu? 'ÜZÜLMEYİN!' Hadron size hayalini kurduğunuz patlamayı sağlayacaktır!

Dosya Ekleri

• 1603032240054.png
    57,1 KB · Görüntüleme: 53

Valla Mi 6 kullanıyorum, 128 GB. Evet MIUI çok ağır bir arayüz ama hakkını da verelim gerçekten harika ve kullanım kolaylıkları çok fazla olan bir arayüz. O yüzden şimdiye kadar cisminin hiçbir telefonunda 4 GB altı RAM olmadı. Bu arada telefon hâlâ harika, hiç zorlanmadan PUBG M 60 FPS alıyorum ve MIUI + SDM gameturbo birleşince telefon uçuyor resmen.

Dostum Xiaomi ile ilgili olan kasmalar RAM veya Android ile alakalı değil, MIUI arayüzü ile alakalı. One UI arayüzünde animasyonlarda takılma olmaz fakat MIUI arayüzünde her animasyonda akıcı olmayan telefonlar var. Dediğim gibi sadece benim değil herkesin yaşadığı sorunları yazıyorum.

Redmi Note 8 Pro telefonunu ülkeye geldiği günden 1 hafta sonra aldım. Henüz ne bir yavaşlık, sıkıntı, reklam vs. bir sorunla karşılaşmadım. Gerek güncellemeler olsun gerek güvenlikler cihaz güzel. Benim anlamadığım şu, grupta herkes Redmi öneriyor ama bir baktık şu an gömülüyor.

Baya sallamışsınız hocam yanda iOS kullandığınız bariz görünüyor. Hem de son sürüm.

Kardeş bir telefona 4000-5000 TL vermek akıl işi değil Türkiye'de. 2500 TL'ye çalışan bir insan amiral gemisi telefonlar almaz.
Hatta Redmi ve Xiaomi ayrı bir markalar değil, 15 senedir ben bu işle uğraşıyorum. Redmi serisi sadece düşük bütçe telefonu. Ben Redmi 7'de kullanıyorum ilk çıktığından belli hâlâ kullanıyorum, Mi 8 SE'de kullanıyorum, Redmi 9S de. MIUI hiçbir zaman hantal değil hepsinde stabil çalışır. 4 GB RAM'li bir telefon alsan amiral gemisi sayılıyor. 5000-6000 TL telefonda da 4-6 GB RAM var, niye onlar yüksek? Burada Xiaomi kötülemeyin adamlar işini yapıyor bize de almak düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…