Neden Redmi Telefon Almamalıyız?

Aşırı gereksiz yapmışsın birşeyi bilmeden bir tek kendine göre yapmışsın ne diyeyimki .

Gerçekten anlamıyorum. Tüm sayfalara teker teker baktım, her sayfada ilk mesajını bu konuya atan ve Redmi'yi öven insanlar var. Tarikat mısınız?
Evet hocam bu iş gittikçe fanboyluktan öte oldu. Redmiciler her yerde terör estirir oldu.

Kullanıp memnun olan da var olmayan da var. Ama cidden yazılım konusunda bazen büyük bazen ufak tefek sorunlar çıkartıyor. Bazıları güncelleme ile düzeliyor bazıları kalabiliyor sanırım. Muhtemelen çok fazla telefon çıkarttıkları için hepsine sağlam ayar çekemiyorlar belki bilemiyorum.

Ben de Mi Note 3 kullanıyorum. 2.5 sene civarı oldu memnunum. Redmi serileri biraz daha fazla eleştiriliyor. Bu yüzden Anneme Realme almayı tercih ettim.

Buna rağmen Redmi Note 9 serisi çok satan telefonlar arasında.

Bence Xiaomi yavaş yavaş eskisi kadar fazla telefon satışı yapamayabilir. Özellikle yazılım konusunda şikayetler git gide artarsa ve tabi başka rakipler de ortaya çıktıkça işi daha zorlaşacak. Bir de fiyat olarak eskisi kadar avantajlı değiller gibi görünüyor.

Aslında yazılım konusunda şunu da söyleyebilirim ki Xiaomi alanların bir kısmı çok daha iyi performans almak için telefonun ROM'unu değiştiriyor yada değiştirmek zorunda kalıyor.

Bir de ülkelere göre yazılımlarda ufak farklar koymaları hoş olmuyor. Misal tema uygulamasına giriyorum Font kısmı yok. Bölgeyi Hindistan yaparsam Font kısmı gözüküyor. Bir çok güncelleme almasına rağmen bu değişmedi.

Misal telefonda yüz tanıma var ama yazılımla bunu kapatıyorlar özel olarak.

Kim ne derse desin samgung'un pabucu dama atıldı. Redmi 8A kullanıyorum hem şık hemde çok işlevsel ve güncellemeler ise on numara Daha fazzla fiyat verip daha düşük kalıteli modeller mi yoksa Xiaomi mi bence Xiaomi ...

Hiçbiri derim. Redmi cihazların fiyat sınıfında olan ve daha iyi olan Realme varken Redmi’ye para verilmez bence.

Ne olursa olsun Çinli markaların çıkması bizler için iyi oldu. Samsung leş telefonlara yüksek fiyatlar biçiyordu.

Bir yerden elime bedava bir Samsung geçmişti. Samsung Galaxy Grand Prime Plus. Şu isme bakın hele Hani en üst seviye telefon gibi gelir Adamlar telefona sadece 8 GB depolama koymuşlar. Hafıza kartına da uygulamalar vs yüklenmiyor. Gerçekten hayatımda kullandığım en kötü telefondu.

Şu an Samsung onlarla rekabet etmek için fiyat performansı daha iyi olan telefonlar çıkartmaya mecbur.

3000 liranın altında Samsung alınmaz diyenler var. Ancak 3500 400 arasında M51 tavsiye ediliyor. Seçeneklerin artması bizim işimize yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…