Neden Redmi Telefon Almamalıyız?

Samsung'un bazı katı davranışlarını sevmiyorum onun dışında iyi bir üretici diyebilirim. Hala orta seviye modellerinde 720P ekran kullanıyor tamam çok farkedilmiyor ama yakın fiyatlardaki rakiplerine göre geri kalıyor. Çoğu modelini birbirine benzetmesinden dolayı da kamera ve donanım dışında neredeyse bütün orta seri telefonları aynı tasarımda. Bu benzetme olayı üst sınıflarda da mevcut. Ben şu an eğer giriş-orta seviye bir telefon alacak olsaydım Realme modellerini tercih ederdim.

Reklam. Onu da ekleyelim. Tanıdıklarımda var. Telefonda gezinirken reklam giriyor, şaka gibi. Sanki bedava verdiler telefonu.
Telefonda gezerken değil hızlandırıcı temizleyici gibi uygulamaları kullandığında geliyor.

Pek çok kişi reklamdan şikayetçi olmuş. Ayarlardan ve çeşitli yerlerden kapatılan "tavsiyeleri göster" kısımlarından sonra reklam çıkmıyor. Ben telefonu ilk aldığım zamanlarda yaptım ve o zamandan beri reklam falan çıkmadı.

Kullananlarda gram mantık görmediğim tek marka, istisnasız şekilde kamera övmekten başka bir şey bilmiyorlar. Tabii arada mantıklı konuşanlar var da geneli böyle.

Redmi berbat.

Her telefonda sorun çıkar ama Xiaomi'de bu biraz fazla. Bende Redmi Note 8 kullanıyorum ancak bende hiçbir sorun yok ve MIUI 12 akıcı ve hızlı. Sanırım ben sorun çıkmayan taraftayım.
Şunu da söyleyeyim kimse değinmiyor. Xiaomi Huawei(geçmişteki bazı modelleri) gibi markalar olmasa Samsung'ta daha yüksek fiyatlar görürdük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…