Neden Redmi Telefon Almamalıyız?

Çünkü Redmi ucuz marka iken Mi pahalı marka, düz mantıkla bile olay anlaşılıyor.

Bu yazıyı yazdığım dönemde Android 11 almayacağı belirtilmişti alınan tepkiler üzerine almasına karar verildi ama aynısını Redmi Note 7 için de söyleyebiliriz kutudan 9 ile geldi 11 alması gerekirdi fakat almadı.

bende redmi note 7 pro var, 3.senesinde. yazılım olarak sorunlu bence xiaomi, güncellemelerle hafif kasma hissediyorum ama her işimi görüyor 3.senesine rağmen. en az 2 sene daha bu seviyede götürür diye düşünüyorum. yazılım sorunu olarak kastettiğim; mi clouda yedekleme açıkken galeriden her resmi 20-30 defa kopyaladığını gördüm. galeri yedeklemesini kapatıp bütün kopya resimleri tek tek silmek işkenceydi.

Bende 8'a var neredeyse 2 sene olacak, Android 9la geldi 10a yükseldi şu an hala stabil çalışıyor, 2 GB RAM 32 GB modeli mavi.

Reis Türkiye gibi ekonomi olan bir ülkedeysek mecburuz.

Redmi kullanan bir tanıdığım işkence çekiyor şu an. Samsung ve iPhone en iyi firmalar gibi geliyor.

Reis öyle diyonda benim tanıdıkta Note 8 var Redmi'nin memnunum oyunlarda tatmin ediyor diyor yani şimdi bu 2645 TL'lik fiyata telefon tam F/P Türkiye'de yaşıyosak mahkumuz ucuz hiçbir şey kalmadı.

Reis öyle diyorsun da benim tanıdıkta Note 8 var Redmi'nin memnunum oyunlarda tatmin ediyor diyor yani şimdi bu 2645 TL'lik fiyata telefon tam F/P Türkiye'de yaşıyorsak mahkumuz ucuz hiçbir şey kalmadı.
Mümkünse biraz daha para biriktirip Samsung telefon alınması taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…