Neden RGB klavyeler renkli değil?

Bütçe
1000
Hocam ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi, renklerle ses mi değişiyormuş?
Hardal, ketçap veya mayonez hepsi birer sostur ama renkleri farklıdır tatlı da farklı olduğundan. Bunun gibi düşün. O zaman tüm piyasadaki kolaların ambalajları da kahverengi olsaydı :D

Hocam klavyenin soslarla ne alakası var? Yanlış konuya yazdınız sanırım 😀
Senin bakış açını daha yakın anlayabileceğin bi dilde ifade etmek istedim. Bu anahtarların da evet hepsi klavyeye takılıp tuşa basılmasına yarıyor ama hepsinin kendine özel yapısını anlatmak için de belli renklerde piyasaya sürüyorlar. Yoksa hepsi birbirine karışırdı.

Senin bakış açını daha yakın anlayabileceğin bir dilde ifade etmek istedim. Bu anahtarların da evet hepsi klavyeye takılıp tuşa basılmasına yarıyor ama hepsinin kendine özel yapısını anlatmak için de belli renklerde piyasaya sürüyorlar. Yoksa hepsi birbirine karışırdı.

Tamam anladım teşekkür ederim.

Hocam kafam allak bullak oldu neyin tadından bahsediyorsunuz?
Hocam mecaz anlatıyorum, bakınız. Size anlattım tekrar anlatayım. Renkleri farklı çünkü seslerini fark etmemiz için. Aynı ketçap-mayonez gibi, ikisinin renkleri ve isimleri aynı olsaydı alırken nasıl ayırt edecektik?

Hocam mecaz anlatıyorum, bakınız. Size anlattım tekrar anlatayım. Renkleri farklı çünkü seslerini fark etmemiz için. Aynı ketçap-mayonez gibi, ikisinin renkleri ve isimleri aynı olsaydı alırken nasıl ayırt edecektik?
Hocam tuş sesi dediniz de ketçap ne alaka sesi mi var? 😀 Neyse anladım sağ olun teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı