Neden S22 gömülüyor?

Evet hocam anladım teşekkürler. Bana en azından 3 sene sorun çıkarmasın yeterli Ben de dikkat edeceğim orası ayrı. Benim ekran bile maksimum 625 nit ama güneşli hava harici parlaklık fullemem.

@Shinsai o zaman rahat halledilir hocam. Dert edecek bir durum yok. Dediğim gibi çok ender rastlanan bir durum oldu zaten.

Zaten aksi olsaydı, stantlardaki ürünlerin hepsinde yanık oluşurdu.

@Shinsai o zaman rahat halledilir hocam. Dert edecek bir durum yok. Dediğim gibi çok ender rastlanan bir durum oldu zaten.
Tamamdır hocam vallahi çok teşekkürler o kadar yardım ettiniz bana. Belki sorgulamasam daha pahalıya benim minnak telefonun yenisini yani SE3'ü alacaktım. En azından parama değdi derim S22. Tekrardan teşekkürler, iyi akşamlar hocam.

@Shinsai yardım ettiysem ne mutlu bana.
Cihazı aldıktan sonra deneyimlerinizi öğrenmeyi çok isterim.
Size de iyi akşamlar.

@Shinsai yardım ettiysem ne mutlu bana.
Cihazı aldıktan sonra deneyimlerinizi öğrenmeyi çok isterim.
Size de iyi akşamlar.
Aldığım zaman elbette bir makale yapacağım. Tabii çok yakın zamanda olduğunu söyleyemem. Sene sonunu bulur ama onada çok kalmadı

Aldığım zaman elbette bir makale yapacağım. Tabii çok yakın zamanda olduğunu söyleyemem. Sene sonunu bulur ama ona da çok kalmadı

Çok pahalılandı be kanki bekleme zamlıyorlar sürekli. Teknosa'ya mediamarkta gittim vatana baktım 26k yapmıslar.

Çok pahalılandı be kanki bekleme zamlıyorlar sürekli. Teknosa'ya mediamarkta gittim vatana baktım 26k yapmıslar.
Hocam maalesef hemen alamayacağım. Alabilsem çoktan S23 alırdım ucuzken ama olmadı. Beklemek zorundayım para geçmesi için elime. Eğer zamlanırsa yapacak bir şey yok. S21FE falan bakarım. Harbiden o sitelere zam gelmiş ya. 22-23K'ydı 26 olmuş.

Geçen gün 23'tü bugün her yer 26 yapmıs. Zam geldiğine göre değerli demektir pil süresi dısında sorunu yok denebilir zaten S serisi alan biri telefondan oyun oynayacak kadar hayatsız olamaz.

Geçen gün 23'tü bugün her yer 26 yapmıs. Zam geldiğine göre değerli demektir pil süresi dısında sorunu yok denebilir zaten S serisi alan biri telefondan oyun oynayacak kadar hayatsız olamaz.
Hocam arada oynanır hafif oyunlar onda sorun yok ya. Ben böyle PUBG, CoD, Genshin Impact gibi oyunları gram sevmem. Smash Hit gibi basit oyunlar oynarım ben. Onda sorun yok. Tabii ben alana kadar 30K falan olursa ne yapacağım bilmiyorum. Daha dün 22K olan şey bugün nasıl 26K olabilir ya. @429065 en kötü durumda S21FE'ye düşebilirim sanırım ben ya. O da 3-4 sene yeter mi kullanımda?

Ben Genshin Impact'i denedim orta yüksek ayarlarda 60 FPS ayarına alınca akıcı oynatıyor ısınınca da kısmıyor kısma ayarı var kapatılıyor tabii ısındığı gerçek ama genshin oynatırken de ısınsın bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…