Hocam S23FE çıkmış. Bu fiyat bandında çıkarsa alınırmı sizce? Bu arada S22 Aralık sonuna kadar 30.000'i bulacak gibi. 20-28.000 bandına S23FE çıkarsa alabilirim gibi.@Shinsai 3-4 sene yeter ama gerekirse ikinci el S22 alın. Çok daha güçlü bir cihaz.
Hocam baktımda aradaki fiyat farkına değmeyecek gibi duruyor. İşlemci olarak S22'nin SD 8 Gen 1'i daha iyi demişsiniz. Aslında kullanıcı incelemesiyle karar verilebilir. Şu an sitede S22'den daha ucuz.@Shinsai
Şu konuyu inceleyin hocam. Biraz tartıştık ve konuştuk S23 FE hakkında.S23 FE fiyatı 25999 TL
FE modeli düz S23'ten daha mı zayıf oluyor? Evet. Selfie ve telefoto kamera sensörleri S23'ten farklı. Doğrudan daha güçsüz SoC kullanılıyor. Ayrıca S23'e göre 600 mAh daha büyük bir batarya konulmuş. Ama işlemci tüketimi nedeniyle S23'ün bataryası daha kazanacaktır. Ayrıca diğer FE'ler gibi...www.technopat.net
Eklemek istediğim bir konu var ki, Exynos 2200 Samsung'a göre optimize edilmiş.
Eskisi kadar sorunlu değil yani.
Evet hocam Aralık ayına kadar gayet incelemeler çıkar kendisi hakkında. Kim bilir aşırı zam gelir, hayalimi kurduğum şeylere bile erişemem@Shinsai 8 Gen 1 CPU, GPU, NPU, AI, ISP gibi konularda baya baya aşıyor.
Aralarında bariz fark var yani. Üstelik kas gücünde SD 888+ gibi eski nesil SoC de Exynos 2200'u aşıyor.
Eki Görüntüle 1966923
Exynos 2100'lü S21 Ultra, 2200'lü S22 Ultra'yi az farkla geçmiş ama aralarındaki asıl fark S22 serisinin tamamında soğutma sistemi varken S21 serisinin hiçbir üyesinde yok.
Bu da eğer aynı kasada bulunsalardi Exynos 2100'ün bile farkı açacağı manasına geliyor.
Exynos 2100'ün Snapdragon rakibi 888, Exynos 2100'ü aşıyorken daha 8 Gen 1'e anca sıra geliyor.
Ayrıca Exynos 2100'ün dahi görüntü işlemesi Exynos 2200'den daha üstün. 8 Gen 1 ikisini de aşıyor.
Yani döküm olarak bakarsak Exynos 2200 < Exynos 2100 < 8 Gen 1
Görüntü işlemede Exynos 2200 < 2100 < 888 < 8 Gen 1
Kabaca farkı siz dusunun. Exynos 2100'e yani selefine karşı bile zayıf kalan bir SoC ile 2100'ün rakibinin de üstündeki bir SoC ile kiyasliyoruz.
Ancak dediğim gibi Exynos 2200 S23 FE için optimize edildi deniyor. Ama test sonuçlarını görmeden bir şey diyemem.
Bakalım hocam görürüz evet. Hayaller Paris derken gerçeklere dönmeyiz umarım@Shinsai 1 ayda tabiri caizse içinde telefonun içinden geçerler zaten hocam.
Bekleyebilirseniz bekleyin.
Her konuda bilgi ediniriz. Görüntü işlemesi ve performansı gelişti deniyor.
Bakalım hocam görürüz evet. Hayaller Paris derken gerçeklere dönmeyiz umarımS21FE kötü bir telefon değil ama şu anki bütçeyle ona düşersem çok koyar bunları düşünürken.
13 Aralık 2023'de iPhone 12 128 GB aldım. OLED yanığı probleminden iade ettim, şu an iPhone 8'den devam ediyorum..Hortlatıyorum ama S22 aldın mı, aldıysan memnun musun, ekran süren ne kadar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.