Neden sevgilim olmuyor?

Barış Dinç

Hectopat
Yer
BAYRAKLI
Daha fazla  
Neden hiç sevgilim olmamış olabilir?
Güzel hayallerim (İzmir'de) akşam şehrin ışıklarında teleferiğe binmek. Akşam FolkartTowers veya Mistral İzmir'de (gökdelen isteyen Google'dan bakabilir) şehrin ışıklarına bakarak yemek yemek. Şehrin Bornova tarafın da (isteyen araştırabilir) AVM'lere falan gitmek.

Asla sapıkça veya kabaca bir davranışım olmadı. Zaten o tarz birisi değilim her konuştuğum kız "Senin gibi bir Sevgilim olsun istiyorum" diyor fakat sevgili olmalı mıyız veya sorduğum zaman hayır veya olmaz cevabını alıyorum.
Bunu sebebi ne olabilir?

Yaşının 12 olması olabilir mi?

Şu anda 13'üm. Ayrıca amacım öpüşmek veya cinsellik ayrıca herhangi bir kızı kullanarak millete hava atmak değil.
Ayrıca şunu bilmenizi isterim yaşımın 13 olması benim bilgisiz bilinçsiz olgun olmayan birisi olduğum anlamına gelmez.
Sanırım çok ön yargılısınız.

12 yaş için çok gereksiz hayaller. Bu dedikleriniz üniversitede falan yapılır.

Şahsen önceden zeka ve düşünce yapımın 13 değil 16-20 olduğunu düşündüğümü söylemiştim fakat herkes bana benim olgun değil çevremin olgun olmadığını söylemişti.

Olgunlukla alakası yok dediğiniz şeyler yaşınızı aşıyor sevgiliyle teleferiğe binmek veya başbaşa yemek yemek çok abartı şeyler değil mi bu yaşta? Çok romantik film izlemişsiniz bence.

O yaşta boş işler bunlar hiç uğraşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…