Neden sevgilim olmuyor?

Kanka yani çok umurumda değildi benim ama bir ailem yok birine sığınmaya ihtiyacım var ve saf bir şekilde sevmek isterdim sevilmek isterdim buda olmayınca üzülüyorum kimsesizim çünkü.
Böyle hissettiğini belli edersen kendini beğendiremezsin. Çok ilkel olacak ama kızlar etkilendiği birini beğenir, acıdığı birini değil. Bu düşünceleri unut, başkalarına da açma. Bunları düşündükçe o şekilde davranırsın, unut bunları. Acınası hissettiriyor, sevilesi değil.

Ayrıca aşkı da arama. Aradıkça bulamazsın, bulamadıkça üzülürsün. Sadece herhangi bir ihtimal görürsen bile direkt bir şeyler dene. Mesaj olur, herhangi bir sohbet olur, vs vs. En ufak konuşacak bahane bulursan konuş, sohbetiniz uyarsa çıkma teklifi edersin, uymazsa zaten hiç olmaz.

Hocam zaten dediklerinizin hepsini yapıyorum en azından yapmaya çalışıyorum zaten bu konuyu açmamın sebebi de bu bunlara rağmen olmuyor.

Hiç o dertlere girme benim sevgilim olmadı iyikide yok boşa dert sonra ayrılınca depresyonmuş filanmış.

Kendi işim var onunla ilgileniyorum işimi büyütmek için çok çalışıyorum spora gidiyorum düzenli olarak ibadet vb.
İbadet konusuna bir şey diyemem ama sporda ve iş hayatınızda başarılı olana kadar hep görmezden gelineceksiniz. Bunun bir çok sosyal örneği var. Fakir araba ile yol tarifi sorup sonra lüks araçlar ile soranlar mesela. Yani başarılı olana kadar yalnızsınız. Günümüz şartları böyle. Başarılı olmaktan başka çare yok.

Hocam zaten dediklerinizin hepsini yapıyorum en azından yapmaya çalışıyorum zaten bu konuyu açmamın sebebi de bu bunlara rağmen olmuyor.
Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Dediğimi yapmıyorsun ayrıca, yapıyor olsan sevgilin olmamasını kafana takmazdın ve bu konuyu açmazdın. Yazdıklarımı iyi oku. İnsanın esenliği ve zihinsel huzuru her şeyden önemlidir. Hayatında her ne olursa olsun bu zihinsel huzurdan önemli olamaz. Sevgilin yok diye düşünüp bu konuyu açıyor olman kendine zarar verir. Hayatını dramatikleştirme. Elinde ne varsa onun keyfini çıkartmaya çalış, yalnızlık bile çok büyük bir nimettir. Elinde olmayan şeyler için zihnini yorma, kendini üzme. Unutma, en önemli şey zihinsel mutluluğun ve huzurun. Fiziksel acılar hariç hiçbir şey bundan önemli değildir.

Hocam başarı herkes için farklıdır benim için başarı gibi bir limit yok sonuna kadar ha eğer şu an için soruyorsanız hatırı sayılır bir büyüklükte inşaat şirketim var ailemden bana kaldı zaten onları kaybedince bu durumu fark ettim yanlızlığımı yani.

@yanlızkurt34 hocam sana nacizane tavsiyem birileri seni sevsin diye kendi benliğinden kopma. Seni seven olduğunu gibi sevmeli. Bu işler biraz nasip elbet çıkar karşına biri. Ama doğru kişi olmayabilir. O yüzden karşındakine çok bağlanma ve tek oymuş gibi davranırsan günüzümde tekmeye yersin. Bir de kendini şartlama hocam gelecek fırsatıda kaçırmana neden olur? Kısaca akışına bırak ve kafana takma.

Liseye kadar bende de aynı sorun vardı. Şimdiye sayısız flörtüm birçok da ilişkim oldu.Sana maddeleri sıralıyorum
-Bunun asla tiple alakası yok.Tipsiz çok arkadaşımın taş gibi hatunlarla gezdiğini gördüm.
-Özgüvenli ol kendine güven muhabbetlerde asla kendini küçük düşürücü sözler kullanma
-Çekingen olma ama yılışık bir insan rol modeli de sergileme yeri geldiğinde sohbet kurmaktan çekinme kadınlar da bizler gibi insan sonuçta.
-Gizemli adam rolünü oyna biriyle sohbet ederken kendin hakkında detaya inme sorarsa söyle tabii özel olmamak şartıyla kendinden bahsetmeye meyilli biri olmamaya çalış
-Genel olarak mizacının sert olmasına önem göster tabii yeri geldiğinde tebessüm et gül ama genellikle mizacını sert tutmaya çalış.
Gerisi artık sende kanka bunlar benim edindiğim deneyimler her kadın bu özelliklerin en az birkaçından hoşlanır.

Liseye kadar bende de aynı sorun vardı. Şimdiye sayısız flörtüm birçok da ilişkim oldu. Sana maddeleri sıralıyorum.
-Bunun asla tiple alakası yok. Tipsiz çok arkadaşımın taş gibi hatunlarla gezdiğini gördüm.
-Öz güvenli ol kendine güven muhabbetlerde asla kendini küçük düşürücü sözler kullanma.
-Çekingen olma ama yılışık bir insan rol modeli de sergileme yeri geldiğinde sohbet kurmaktan çekinme kadınlar da bizler gibi insan sonuçta.
-Gizemli adam rolünü oyna biriyle sohbet ederken kendin hakkında detaya inme sorarsa söyle tabii özel olmamak şartıyla kendinden bahsetmeye meyilli biri olmamaya çalış.
-Genel olarak mizacının sert olmasına önem göster tabii yeri geldiğinde tebessüm et gül ama genellikle mizacını sert tutmaya çalış.
Gerisi artık sende kanka bunlar benim edindiğim deneyimler her kadın bu özelliklerin en az birkaçından hoşlanır.

Hocam sanırım sorunu çözdünüz ciddiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…