Neden sevgilim olmuyor?

Liseye kadar bende de aynı sorun vardı. Şimdiye sayısız flörtüm birçok da ilişkim oldu.Sana maddeleri sıralıyorum
-Bunun asla tiple alakası yok.Tipsiz çok arkadaşımın taş gibi hatunlarla gezdiğini gördüm.
-Özgüvenli ol kendine güven muhabbetlerde asla kendini küçük düşürücü sözler kullanma
-Çekingen olma ama yılışık bir insan rol modeli de sergileme yeri geldiğinde sohbet kurmaktan çekinme kadınlar da bizler gibi insan sonuçta.
-Gizemli adam rolünü oyna biriyle sohbet ederken kendin hakkında detaya inme sorarsa söyle tabii özel olmamak şartıyla kendinden bahsetmeye meyilli biri olmamaya çalış
-Genel olarak mizacının sert olmasına önem göster tabii yeri geldiğinde tebessüm et gül ama genellikle mizacını sert tutmaya çalış.
Gerisi artık sende kanka bunlar benim edindiğim deneyimler her kadın bu özelliklerin en az birkaçından hoşlanır.

Liseye kadar bende de aynı sorun vardı. Şimdiye sayısız flörtüm birçok da ilişkim oldu. Sana maddeleri sıralıyorum.
-Bunun asla tiple alakası yok. Tipsiz çok arkadaşımın taş gibi hatunlarla gezdiğini gördüm.
-Öz güvenli ol kendine güven muhabbetlerde asla kendini küçük düşürücü sözler kullanma.
-Çekingen olma ama yılışık bir insan rol modeli de sergileme yeri geldiğinde sohbet kurmaktan çekinme kadınlar da bizler gibi insan sonuçta.
-Gizemli adam rolünü oyna biriyle sohbet ederken kendin hakkında detaya inme sorarsa söyle tabii özel olmamak şartıyla kendinden bahsetmeye meyilli biri olmamaya çalış.
-Genel olarak mizacının sert olmasına önem göster tabii yeri geldiğinde tebessüm et gül ama genellikle mizacını sert tutmaya çalış.
Gerisi artık sende kanka bunlar benim edindiğim deneyimler her kadın bu özelliklerin en az birkaçından hoşlanır.
Son 3 madde çok doğru ve sanırsam sorun bu.

İroni yapmıyorsanız yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hocam.
Hayır hayır çok haklısınız ve çok teşekkür ederim.

Hazır boşum şansınıza bugün bu sitede bir konuya bakarken mesajınızı gördüm. Psikoloğum. Ve kızım. Belki sizin için iyi bir referans olabilir diye veriyorum bu bilgileri 🙂 seneler içinde ilişkiler üzerine çok fazla gözlemim oldu. Size şunu söyleyebilirim ki herkesin bir alıcısı vardır. Ve mutlaka birileri bakar. Muhtemelen bu mesele gözünüzde büyüttüğünüz için size bu kadar uzak geliyor, ya da belki de birileri sizin hakkınızda bu meseleyi bu kadar büyüttü, sizi etiketledi. O yüzden kendize bu konuda "anormal" gibi bakıp harekete geçemiyorsunuz.

Bildiğim tek şey varsa kimseden tavsiye alma veya tavsiyelere uyma. Karşıdaki cinse açılırken rol yapmak, kelimeleri önceden planlamak veya gizli adam hissiyatı uyandırmak maalesef çok ergence ve sofistike. Çünkü gerçkten birine açıldın mı ve ısındın mı tam olarak içinden geldiği gibi hareket edersen kendine çekersin o kişiyi. Zaten herkesin yapmacık olduğu bu dünyada bu duruma + ile başlamak en güzel ödül olur senin için.

Hazır boşum şansınıza bugün bu sitede bir konuya bakarken mesajınızı gördüm. Psikoloğum. Ve kızım. Belki sizin için iyi bir referans olabilir diye veriyorum bu bilgileri 🙂 seneler içinde ilişkiler üzerine çok fazla gözlemim oldu. Size şunu söyleyebilirim ki herkesin bir alıcısı vardır. Ve mutlaka birileri bakar. Muhtemelen bu mesele gözünüzde büyüttüğünüz için size bu kadar uzak geliyor, ya da belki de birileri sizin hakkınızda bu meseleyi bu kadar büyüttü, sizi etiketledi. O yüzden kendize bu konuda "anormal" gibi bakıp harekete geçemiyorsunuz.
Bu arada ben bu mesajı siz ilk soruyu paylaştıktan 10 dakika kadar sonra görüp cevaplamıştım ancak üyeliği o an olduğum için yeni yayınlanmış. O süre zarfındaki mesajları da okudum şimdi, arada güzel ve makul tavsiye veren bazı arkadaşlar olmuş. Onun dışında canınızı sıkmayın. Hiçbir şey sizden değerli değil. Bu duruma muhtemelen içinde olduğunuz yas süreci de etki etmiş. 6 aya kadar bunun sürmesi çok normal, vakit geçtiyse bir uzmandan destek alıp iç dünyanızdaki sıkıntıların daha derindeki kaynaklarını çözümleyip, daha güzel bir yerde olabilirsiniz.

Bu arada ben bu mesajı siz ilk soruyu paylaştıktan 10 dakika kadar sonra görüp cevaplamıştım ancak üyeliği o an olduğum için yeni yayınlanmış. O süre zarfındaki mesajları da okudum şimdi, arada güzel ve makul tavsiye veren bazı arkadaşlar olmuş. Onun dışında canınızı sıkmayın. Hiçbir şey sizden değerli değil. Bu duruma muhtemelen içinde olduğunuz yas süreci de etki etmiş. 6 aya kadar bunun sürmesi çok normal, vakit geçtiyse bir uzmandan destek alıp iç dünyanızdaki sıkıntıların daha derindeki kaynaklarını çözümleyip, daha güzel bir yerde olabilirsiniz.

Sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı