Neden sınav yapılmaya devam ediliyor?

Cok iyi sistem yahu. Intihar eden edene.

Benim tarafimda cok sorun yok acikcasi. Sinavlara calistim, hepsi de gayet iyi gecti su ana kadar. Birkac tane de guzel kiz gordum. Virus kapmadan bitirirsem donemi guzel olur.

Umarim.
Benim de güzel geçti. 2. sınavlar pek öyle olmayacak gibi ama
Neden 10 gün?Sınavların iptal olsun diye twit atarak zaman geçirmeyebilirdin.

Normalde sınava girmeyecektin heralde.
Bu önyargı nereden geliyor? Twit atmışmış, zaman geçirmişmiş... Bak bak.
Çalıştım ben, sınavlarım da güzel geçiyor. 10 gün arayla dayatılan 2. sınavlar hakkında konuşuyoruz. Bunu da anlayamıyorsan bir şey diyemem.

Normalde derslerine düzenli çalışman lazım sınav akşamı çalışarak başarı elde edemezsin.

Normalde derslerine düzenli çalışman lazım sınav akşamı çalışarak başarı elde edemezsin.
Hala anlamıyorsunuz. Okullar açıldığından beri birinci sınavlara çalışıyoruz biz. 3 kez erteleme oldu, çalışma süresi yine uzadı. Güç bela birinci sınavları kapatacakken ikinci sınavları yapmayı düşünüyorlar 10 gün arayla. 10 günde koca bir dönemin sığmayacağından bahsediyorum.
Ha birinci sınavlara çalışırken aynı zamanda ikinci sınavları yetiştirmekten bahsediyorsanız bence insan işi değil o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…