Neden sınav yapılmaya devam ediliyor?

• Konuyu başlatan NAres
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 80
  • Görüntüleme 4.302
Sınavlar yapılmalı, tüm kararlar doğru. Fakat bir zahmet milli eğitim müfettiş falan göndersin okulları denetlemeye. Arkadaşım İstanbul'da bir Lise de okuyor. Tıklım tıklım doluymuş anlattığına göre.
Her okul öyledir hocam. Sınavlar yapılmamalı yanlış karar. Altından kalkamayacağın şeye girişmeyeceksin. Birilerinin ailesi ölürse kim cevap vericek bir kağıt parçası yüzünden ?

Bir de diyor tedbirlere uyalım. Okul çıkışı her gün herkes kol kola. Bir uyaran biri yok. Herkes yan yana oturuyor. İnşallah kimsenin ailesinin başına bir şey gelmez. Şu sınavlar yüzünden.

Bende sırf onu izlemek için sınavların olacağı gün(ben sınava girmiyorum 7. sınıfım) Microsoft Store'dan Bing COVID 19 tracker indirdim ara sıra girip bakıyorum.

Technopat sosyaldeki birçok öğrenci kendi kendine gelin güvey olsada ben yinede ciddiye alıp yazacağım. İlk olarak eğitim önemli ben de ülkedeki verilen eğitimin kalitesini sorguluyorum ama şuan sistem bu ve biz bu sistemden sınava gireceğiz. Dünya çapında düşündüğümüz zaman Türkiye yine de süre olarak en az açık tutan ülkelerden. Yani birçoğunuzun garson olarak olsa bile gitmek istediği ülkelerin okulları Türkiye'ye nazaran daha uzun süre eğitim verdi. Evet şartlar zor bunun ben de farkındayım ama yapacak bir şey yok herkes elinden geldiği kadar önlemini alıp sınavlara ve okula gidecek.

Her okul öyledir hocam. Sınavlar yapılmamalı yanlış karar. Altından kalkamayacağın şeye girişmeyeceksin. Birilerinin ailesi ölürse kim cevap verecek bir kağıt parçası yüzünden?

Öbür dünyada görecek hesabını ben sınavların olduğu günden bakıyorum sınavlar olduğundan beri vaka artışı var.

Her okul öyledir hocam. Sınavlar yapılmamalı yanlış karar. Altından kalkamayacağın şeye girişmeyeceksin. Birilerinin ailesi ölürse kim cevap vericek bir kağıt parçası yüzünden ?

Hesap verebilmeleri için işte müfettiş göndermeleri lazım. Sınavlar yapılmalı da, yapalım derken çocuklar ölmesin.

Sınavlar yapılmalı da, yapalım derken çocuklar ölmesin.

Hocam öğrenciler biraz dinlensin bu ne yeter artık hep sınav hep sınav bu aynı şeye benziyor bir bilgisayar sürekli açık ve ağır işler yapıyor(mining gibi) bu bilgisayar hiç kapatılmazsa ne olur fazla ısınır sorun çıkartmaya başlar ama o bilgisayarı haftada 1 kapatırsanız çok daha verimli çalışır ve kolay kolay sorun çıkartmaz bizde de aynı durum bizim de bir yıl kapatılmamız gerekli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı