Neden sınav yapılmaya devam ediliyor?

Almanca'dan 52 almışım harika. 9-10'da 90+ aldığım dersden ilk defa bu kadar düşük alıyorum.

Benim de aynen öyle maalesef. 90-100 arası alacağım sınavlardan dikkat bozukluğum yüzünden 70-80 arası alıyorum ve üzülüyorum.

"Deprem, virüs, yangınlar, savaş tehlikeleri, şehitler, umursamaz halk, şiddet, ırkçılık bunların hepsi birer hiç. Öğrencilerin yüzde 70'i okula gitmek istiyor."

Adamlar herkesi geçiremezler sınav yapmaları lazım yoksa kimin anlayıp anlamadığı anlaşılamaz.

Adamlar herkesi geçiremezler sınav yapmaları lazım yoksa kimin anlayıp anlamadığı anlaşılamaz.

1 Yılda anlaşılmasın eğer çok istiyorlarsa online yapsınlar böyle biz iyiyiz hocalar da üzülüyor daha önce gözü nottan başka bir şey görmeyen hocalar şimdi not önemli değil diyor.

1 Yılda anlaşılmasın eğer çok istiyorlarsa online yapsınlar böyle biz iyiyiz hocalar da üzülüyor daha önce gözü nottan başka bir şey görmeyen hocalar şimdi not önemli değil diyor.
Bu ülkemizin gelişimde en az 2yıl geri kalması demek. Bir bak sadece 1 yılda ne kadar yeni teknoloji çıkıyor.

Matematik sınavından çıktım, kol gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…