Neden Skylake?

Bir kere ısınmıyor daha önemli bir neden mi var render atarken bile tık yok.
%100 kullanım olduğuna hiç rastlamadım hatta bazen sorunlu mu diye düşünüyorum :D

upload_2015-12-9_7-14-42.png

LGA 1151 soket bir sistemle, LGA 1150 soket sistem arasında en fazla 100-150TL fiyat farkı oluyor bütçe 2500 TL ve üzeri ise yeniliklerden kısmamak gerek sonuçta her yıl sistem toplayan kişilerden değil çoğumuz. "Evladiyelik" sistem diye tabir ettiğimiz sistemleri topluyoruz. Bu açıdan da 100-150 TL gibi bir para ödeyip DDR4 desteği ve yeni nesil sistemler elde ettiğimiz için Skylake sistem toplamak daha mantıklı.

Önceki nesillere göre aynı yada daha az TDP değeriyle daha fazla performans, daha stabil bir oyun deyenimi, 14Nm üretim teknolojisi ile daha az alana daha fazla transistör (yani daha fazla performans), yeni teknoloji parçalar ile daha uyumlu ve senkronize çalışma ve daha bir sürü +' sı var. Asıl soru neden Skylike değil?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı