Benim adımı da yazar mısınız? Bilgisayarda 2015 yılından beri kullanıyorum.Ücretsiz versiyonunu kullanabilen varsa adını çerçevelettirip duvarlara asalım.
Benim adımı da yazar mısınız? Bilgisayarda 2015 yılından beri kullanıyorum.Ücretsiz versiyonunu kullanabilen varsa adını çerçevelettirip duvarlara asalım.
Korsan değil. Ayrıca indirmenize de gerek yok.Herkes Spotify kullanıyor. Spotify'ın ne gibi avantajı var? Neden YouTube MP3'ten şarkı indirmek yerine herkes Spotify kullanıyor? Bunu açıklayabilir misiniz?
Katılıyorum.Ansiklopedi gibi kullanıyorum. Beğendiğim parça ve sanatçı ile ilgili geniş bilgi alabiliyorum. Yetmiyormuş gibi ona benzeyen başka parçaları da keşfetmeye yardımcı olan çok gelişmiş bir yapay zeka kullanıyor. Bilgisayarıma ya da telefonuma hiç indirme yapmadığım halde binlerce beğendiğim parçayı mükemmel bir düzende listeleyip onları dostlarımla paylaşmama yardımcı oluyor. Artık ne radyo dinliyor ne de mp3 indirmekle uğraşıyorum. Çok beğendiğim eski mp3 lerimi de spotify üzerinde bulup listelerime ekledim. Karışık listemdeki 3 bin civarında parçayı rastgele modda çalarak, birbirini tekrar etmeyen, reklamsız, anonssuz, adeta kendi özel radyo istasyonumu dinliyorum. Hayallerimin ötesinde muhteşem bir uygulama.
Daha esnek, daha rahat ve korsan kullanmamış oluyorsunuz. Bunların yanı sıra sürü psikolojisi de var tabii.
Ayrıca uygulama ücretsiz de kullanılıyor fakat ücretsiz kullanabilen Hakkari dağ komandosu'dur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.