Spotify neden kötüleşiyor?

@emirhannk problem yok :)
Yanlış anlaşılmalar olabilir.

Son olarak diyebilirim ki, şu an her şeyin fiyatı pahalıyken Spotify Premium'un fiyatı gayet makul.
 
Aslında YouTube Premium daha iyi ama alıştığımdan geçemiyorum.
Ben öyle düşünmüyorum. Youtube Premium üyeliğim var ama Youtube Music asla kullanmıyorum. Birincisi ne zaman kursam çevrimdışı dinlemek için indirdiğim şarkıları dinlemek için o sekmeye gelene kadar internete bağlı olmadan gelmiyor. 2 farklı telefonda aynı sorunu yaşadım. Hadi o neyse bana denk geldi diyelim. Kaç sene oldu hâlâ bir ses eşitleme özelliği koymadılar. Bir şarkı açıyorum sesi duyulmuyor, sesi yükseltiyorum bir sonrakinde sağır oluyorum. Yani Spotify'da bulunmayan birkaç şarkı var, onlar haricinde Youtube Music'in suratında bakmam.
 
Ben öyle düşünmüyorum. YouTube Premium üyeliğim var ama YouTube Music asla kullanmıyorum. Birincisi ne zaman kursam çevrimdışı dinlemek için indirdiğim şarkıları dinlemek için o sekmeye gelene kadar internete bağlı olmadan gelmiyor. 2 farklı telefonda aynı sorunu yaşadım. Hadi o neyse bana denk geldi diyelim. Kaç sene oldu hâlâ bir ses eşitleme özelliği koymadılar. Bir şarkı açıyorum sesi duyulmuyor, sesi yükseltiyorum bir sonrakinde sağır oluyorum. Yani Spotify'da bulunmayan birkaç şarkı var, onlar haricinde YouTube Music'in suratında bakmam.

Hocam bazen kıroluk damarım basıyor ve aradığım şarkıyı bulamıyorum. Ondan dolayı youtbe Music geçmeyi düşünüyordum, ama sizde haklısınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 1 senedir Spotify kullanıyorum. Aslında 1 sene diyemem 2 senedir kullanıyorum. Ama bunları açıklıcam öncelikle Spotify Free planını kullanıyorum ve 1 senelikte tabletime ilk Spotify yüklediğim zamanlar çok güzeldi. Resmen premium plan bana enayi gibi gelmişti. İstediğiniz müziği sırasına göre dinleyebiliyordunuz. Şarkı kalitesi güzeldi. Reklam az vardı ama şu an hiç öyle değil. Şu an oluşturduğum oynatma listemden bir müzik açıyorum dinliyorum seçtiğim müzik bitiyor. Ama hiç sırasına göre değişmiyor. Kafasına göre bir şarkı açıyor ve ses kalitesi Free planın en iyisini seçtim ama hiç öyle hissettirmiyor.

Hatta kulaklığım bozuldu sandım bir ara bunun yüzünden. Reklamlar ise artık çok fazla çıkmaya başlad. I eskisinden daha fazla çıkıyor. Bir de müziğin dakikasını değiştiremiyoruz. Mesela ben şarkının 1:30 dakikasındayım. Ama 1. dakikayı açmak istiyorum. Bunun için şarkının bitmesini beklemem lazım. Şarkı bittikten sonra yeniden şarkıyı açıp o dakikaya gelmesini beklemem lazım maalesef. Aynı zamanda artık şarkılarımı döngüye alamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım sizce? Spotify her geçen gün kötüleşiyor. Haa bu arada bitirmeden önce söyleyim. Bildiğiniz gibi Spotify 2 yıldır kullanıyorum demiştim. O ilk kullandığım zaman telefona indirmiştin. Sonra telefon 1. yılını doldurunca Spotify dediğim gibi çöp oldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım sizce? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Ben lise 2'den beri Spotify kullanıyorum. Rastgele şarkı muhabbeti ta o zamandan beri vardı. Ben lise 2'deyken sene 2016'ydı. Yani 7 sene geçti aradan. 7 senedir var o rastgele şarkı, premium'a göre daha kötü ses falan.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00