Neden "Spotify" kullanılmalı?

Ben şahsen bir beat maker olarak mp3 indirip, niye para vereyim enayi miyim diyenlere uyuz oluyorum. YouTube'da 18K dinlendim Spotify'da 1.5K. Dijital platformlardan toplamda 240 TL para kazandım YouTube bana para kazandırmadı. O yüzden destek olmak isteyen sevenler dijital platformları kullanmalı. #müzikteillegalekarşıyım

8 Parçalı teyp internette bile çıkmıyor, her ne ise artık.

Spotify reklamını söylemiştim.

Hakikaten o ne ola ki?
Rack sistem müzik setlerinden mi bahsetti acaba arkadaş?
Youtube eskiden kazandırıyordu. Hatta bildiğim kadarıyla aynı sayıda dinlenmeye avrup ülkelerinden birinde yaşayan biri olarak sahip olsan bizim ülkeye göre daha fazla kazanıyorsun. Sebebi sahte dinlenme ve beğenilerde adımızın çıkması . Utanç verici bir şey.

320 kbps mp3 dönüştürücülerden de var. Bir dönem onları kullanıyordum. Spotify' ın ses kalitesi kaç? Ses kalitesi için Spotify Premium alabilirim.

320 kbps mp3 dönüştürücülerden de var. Bir dönem onları kullanıyordum. Spotify' ın ses kalitesi kaç? Ses kalitesi için Spotify Premium alabilirim.
O dönüştürücüler dandik. Daha önce bayağı kullanmış birisi olarak söylüyorum. Spotify alın keyfinize bakın.

7-8 ay Premium kullanıp, yaklaşık 1-2 ay ücretsiz versiyonunu kullandım. Premium iseniz kullanmanızı öneriyorum, yoksa bulaşmayın bile. Ücretsiz versiyonunu kullanabilen varsa adını çerçevelettirip duvarlara asalım.

Genelde zaten 3 ay civarı bedava veriyorlar. Paparayla da alınca kahve parasına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…