Neden "Spotify" kullanılmalı?

Ben şahsen bir beat maker olarak mp3 indirip, niye para vereyim enayi miyim diyenlere uyuz oluyorum. YouTube'da 18K dinlendim Spotify'da 1.5K. Dijital platformlardan toplamda 240 TL para kazandım YouTube bana para kazandırmadı. O yüzden destek olmak isteyen sevenler dijital platformları kullanmalı. #müzikteillegalekarşıyım

8 Parçalı teyp internette bile çıkmıyor, her ne ise artık.

Spotify reklamını söylemiştim. :)

Hakikaten o ne ola ki?
Rack sistem müzik setlerinden mi bahsetti acaba arkadaş?
Ben şahsen bir beat maker olarak mp3 indirip, niye para vereyim enayi miyim diyenlere uyuz oluyorum. YouTube'da 18K dinlendim Spotify'da 1.5K. Dijital platformlardan toplamda 240 TL para kazandım YouTube bana para kazandırmadı. O yüzden destek olmak isteyen sevenler dijital platformları kullanmalı. #müzikteillegalekarşıyım
Youtube eskiden kazandırıyordu. Hatta bildiğim kadarıyla aynı sayıda dinlenmeye avrup ülkelerinden birinde yaşayan biri olarak sahip olsan bizim ülkeye göre daha fazla kazanıyorsun. Sebebi sahte dinlenme ve beğenilerde adımızın çıkması . Utanç verici bir şey.

Her şeyi geçtim de, YouTube'dan dönüştürerek elde edilen MP3'lerin ses kalitesiyle Spotify ve benzeri müzik servislerinin ses kalitesini karşılaştırmak bile komiğime gitti. Hadi torrentten bahsetsek neyse de dönüştürmek nedir? 🤔
320 kbps mp3 dönüştürücülerden de var. Bir dönem onları kullanıyordum. Spotify' ın ses kalitesi kaç? Ses kalitesi için Spotify Premium alabilirim.

7-8 ay Premium kullanıp, yaklaşık 1-2 ay ücretsiz versiyonunu kullandım. Premium iseniz kullanmanızı öneriyorum, yoksa bulaşmayın bile. Ücretsiz versiyonunu kullanabilen varsa adını çerçevelettirip duvarlara asalım.

Youtube'da şarkı aratacaksın da, karşına çıkacak da, indirme şeyleri arayacaksın da ohoo...

Spotify Premium'u 1.5 yılı aşkındır bedava kullanıyorum, para verilmez ama param olsaydı kesinlikle verirdim.

Yapay zekası ile aynı türdeki şarkıları, sevebileceğin şarkıları önemli çıkarması büyük güzellik. :)
Genelde zaten 3 ay civarı bedava veriyorlar. Paparayla da alınca kahve parasına geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı