Neden Technopat Sosyal'de mininge destek veriliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Biz burada insanların sorunlarını çözmeye çalışırız insanların tercihlerini sorgulamk buradaki kimsenin haddine değil.

Öyle bir söylemişsin ki gören vatan haini zannedecek mining yapanları. Ülkenin ekonomisine zarar veriyormuş cart curt alakasız şeyler. Ne çok seviyoruz birilerine karışmayı, mining yapanlar yüzünden kart stokta kalmayınca üzülmüşsün de sitemini böyle etmişsin gibi geldi bana, yersiz bir yakarış...

İyi de kötü bir şey değil ki, 80 adet ekran kartı toplayanlar için haklısınız fakat 5-10 adet ile yapanlar için bu şeyleri demeniz doğru değil.

Devlet ekonomisine nasıl zarar veriyorlar anlamadım. Aksine o kripto paraları satıp ekonomiye katkıda bulunuyorlar. Ki ben de kart alamıyorum, keşke olmasalar ama teziniz çok saçma.

Devlet ekonomisine nasıl zarar veriyorlar anlamadım. Aksine o kripto paraları satıp ekonomiye katkıda bulunuyorlar. Ki ben de kart alamıyorum, keşke olmasalar ama teziniz çok saçma.
Size katılıyorum. Para akışını sağlıyor. Elektrik konusuna gelirsek o kadar yük bindirmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…