Sorum son derece basit. Neden Technopat Sosyal gibi bir forumda mining yapan arkadaşlar konu açıp yardım alabiliyor? Neden bu kadar çok kart satın aldıklarını sorduğunuzda ise genelde "ya arkadaşım ne var ben 2 tane aldıysam, elin adamı 10 tane alıyor! " gibi bir cevap alırsınız genelde. Sorun da zaten burada başlıyor bu tipteki insanlar yüzünden insanlar ihtiyaç duyduğunda piyasada kart bulamıyor. Daha da önemlisi geleceği ne olacağı belli olmayan bu paralar için gereksiz derecede elektrik israfı yapıyorlar. Bu da ülke ekonomisine zarar veriyor. Bence bu türde açılan konulara yardım yapılmamalı hatta konuları kapatılmalı.
Haklı bir istekte bulunduğumu düşünüyorum.![]()
Kartların bu yüzden pahalı satıldığını düşünüyorsan bence bir daha düşün.İllegal bi durum olmasına gerek mi var ? Yukarda açıkladım.
Korsan yasak denilince köpürüyorlar. Yasal olan bir şeyi desteklemeye şaşırıyorlar.
Ben pahalı demedim piyasada kart kalmıyor bu arkadaşlar yüzünden.Kartların bu yüzden pahalı satıldığını düşünüyorsan bence bir daha düşün.
Size katılıyorum. Para akışını sağlıyor. Elektrik konusuna gelirsek o kadar yük bindirmiyor.Devlet ekonomisine nasıl zarar veriyorlar anlamadım. Aksine o kripto paraları satıp ekonomiye katkıda bulunuyorlar. Ki ben de kart alamıyorum, keşke olmasalar ama teziniz çok saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.