Çok Windows 10 kullandım o sorun HDD'lerde çözülmüyor asla. Şuan SSD var Windows 10'la hayatımı yaşıyorum bide 4 GB Ram ekleyip 12 GB Ram yapsam keyfime diyecek yok. Ayrıca Microsoft yavaş yavaş tüm sistemlerin güncellemelerini kesiyor. Geriye sadece Windows 10 kalacak galiba.Bir de şu var boşta bilgisayar şu kadar RAM kullanıyor şu kadar CPU kullanıyor yavkardeşim sen program açtıkça o yükü azaltacak sonra gelip burada Win 7 fanboyluğu hani iyi işletim sistemidirde eskidi
Şu cümleyi kurman bile seni dikkate almamamız için yeterli. Tabii ki 7 kullanımı daha fazla olacak çünkü daha önce çıktı. Yeniliklere açık ol. Çıkar artık şu at gözlüklerini.Windows 7 desteği kesilmeden önce Windows 10'dan daha çok kullanılan bir işletim sistemiydi?
Zaten Windows 10 Kullanıyorum. Sürücü desteği kesildikten sonra neden Windows 7 kullanayım. Ama ustam senin forumdaki bu tavrın çoğu insanın hoşuna gitmeyebilir. İnsanlar seni örnek alıyorlar, aman Yönetici bile böyle sallamalı konuşuyorsa bende konuşurum ne olacak ? Çok güzel bir karakterin var senin tüm videolarını izler dediklerini yaparım fakat videodaki halinle forumdaki halin arasında uçurum var sanırımŞu cümleyi kurman bile seni dikkate almamamız için yeterli. Tabii ki 7 kullanımı daha fazla olacak çünkü daha önce çıktı. Yeniliklere açık ol. Çıkar artık şu at gözlüklerini.
Gerçekten Windows 8.1 ile 3 saniyede mi açılıyor? Sisteminiz nedir?Benim düşüncem 8.1 şuanki en iyi işletim sistemidir change my mind.Windows 7'i hiç kullanmadım.Kötü bir sisteme sahip olsam bile bilgisiyarım 3 saniyede açılıyor teşekkürler 8.1
Ben de aynı görüşteyim.Evet bunu merak ediyorum. Tüm forum neden Windows 7'den nefret ediyor, sonuçta o da Microsoft'un çıkardığı bir işletim sistemi. Hem desteği kesilmese sürücü desteği alsa Windows 10'dan bin kat daha stabil bir işletim sistemi. Bunun kanıtları da var, Windows 7 desteği kesilmeden önce Windows 10'dan daha çok kullanılan bir işletim sistemiydi? Gerek kalitesi ve performansı, Windows XP'de hız var, Windows Vista'da kalite var. Windows 7'de ikisi de var. Ayrıca Recep Baltaş abime sormak için açıyorum bu konuyu, zamanında sen de Windows 7 kullandın, neden bu kadar nefret Recep abim?. Neyini beğenemedin de bu kadar sevmedin şu güzelim işletim sistemini yahu . Forumda bu büyük bir problem benim gözümde. Sırf Windows 10 kullanmadığı için hakaret yiyeni gördüm. İşin tarafı bu banlanmamış. 2 GB HDD sisteme Windows 10 desteği vermeyi lütfen artık bırakın sayın Technopat. Anlamadım moderatörler bunu bilerek mi yapıyor? Diğer hiçbir forumda bu kadar Windows 10 takıntısı yok. Sabahtan akşama kadar Technopat'ta gezen biriyim. İnsanlara yardım etmeyi severim. İnsanların gözüne lütfen Windows 10 sokup durmayın. Sevgilerime Technopat forum halkı.
Bir Linux Mint (Ubuntu) ve Windows7ProSp1 kullanıcısı olarak sizi ayakta alkışlıyorumEvet bunu merak ediyorum. Tüm forum neden Windows 7'den nefret ediyor, sonuçta o da Microsoft'un çıkardığı bir işletim sistemi. Hem desteği kesilmese sürücü desteği alsa Windows 10'dan bin kat daha stabil bir işletim sistemi. Bunun kanıtları da var, Windows 7 desteği kesilmeden önce Windows 10'dan daha çok kullanılan bir işletim sistemiydi? Gerek kalitesi ve performansı, Windows XP'de hız var, Windows Vista'da kalite var. Windows 7'de ikisi de var. Ayrıca Recep Baltaş abime sormak için açıyorum bu konuyu, zamanında sen de Windows 7 kullandın, neden bu kadar nefret Recep abim?. Neyini beğenemedin de bu kadar sevmedin şu güzelim işletim sistemini yahu . Forumda bu büyük bir problem benim gözümde. Sırf Windows 10 kullanmadığı için hakaret yiyeni gördüm. İşin tarafı bu banlanmamış. 2 GB HDD sisteme Windows 10 desteği vermeyi lütfen artık bırakın sayın Technopat. Anlamadım moderatörler bunu bilerek mi yapıyor? Diğer hiçbir forumda bu kadar Windows 10 takıntısı yok. Sabahtan akşama kadar Technopat'ta gezen biriyim. İnsanlara yardım etmeyi severim. İnsanların gözüne lütfen Windows 10 sokup durmayın. Sevgilerime Technopat forum halkı.
Evet bunu merak ediyorum. Tüm forum neden Windows 7'den nefret ediyor, sonuçta o da Microsoft'un çıkardığı bir işletim sistemi. Hem desteği kesilmese sürücü desteği alsa Windows 10'dan bin kat daha stabil bir işletim sistemi. Bunun kanıtları da var, Windows 7 desteği kesilmeden önce Windows 10'dan daha çok kullanılan bir işletim sistemiydi? Gerek kalitesi ve performansı, Windows XP'de hız var, Windows vista da kalite var. Windows 7'de ikisi de var. Ayrıca Recep Baltaş abime sormak için açıyorum bu konuyu, zamanında sen de Windows 7 kullandın, neden bu kadar nefret recep abim?. Neyini beğenemedin de bu kadar sevmedin şu güzelim işletim sistemini yahu . Forumda bu büyük bir problem benim gözümde. Sırf Windows 10 kullanmadığı için hakaret yiyeni gördüm. İşin tarafı bu banlanmamış. 2 GB HDD sisteme Windows 10 desteği vermeyi lütfen artık bırakın sayın Technopat. Anlamadım moderatörler bunu bilerek mi yapıyor? Diğer hiçbir forumda bu kadar Windows 10 takıntısı yok. Sabahtan akşama kadar Technopat'ta gezen biriyim. İnsanlara yardım etmeyi severim. İnsanların gözüne lütfen Windows 10 sokup durmayın. Sevgilerime Technopat forum halkı.
Şu cümleyi kurman bile seni dikkate almamamız için yeterli. Tabii ki 7 kullanımı daha fazla olacak çünkü daha önce çıktı. Yeniliklere açık ol. Çıkar artık şu at gözlüklerini.
Eski sistemler için 8.1 var. Gayet iyi bir seçenek.
Evet bunu merak ediyorum. Tüm forum neden Windows 7'den nefret ediyor, sonuçta o da Microsoft'un çıkardığı bir işletim sistemi. Hem desteği kesilmese sürücü desteği alsa Windows 10'dan bin kat daha stabil bir işletim sistemi. Bunun kanıtları da var, Windows 7 desteği kesilmeden önce Windows 10'dan daha çok kullanılan bir işletim sistemiydi? Gerek kalitesi ve performansı, Windows XP'de hız var, Windows vista da kalite var. Windows 7'de ikisi de var. Ayrıca Recep Baltaş abime sormak için açıyorum bu konuyu, zamanında sen de Windows 7 kullandın, neden bu kadar nefret recep abim?. Neyini beğenemedin de bu kadar sevmedin şu güzelim işletim sistemini yahu . Forumda bu büyük bir problem benim gözümde. Sırf Windows 10 kullanmadığı için hakaret yiyeni gördüm. İşin tarafı bu banlanmamış. 2 GB HDD sisteme Windows 10 desteği vermeyi lütfen artık bırakın sayın Technopat. Anlamadım moderatörler bunu bilerek mi yapıyor? Diğer hiçbir forumda bu kadar Windows 10 takıntısı yok. Sabahtan akşama kadar Technopat'ta gezen biriyim. İnsanlara yardım etmeyi severim. İnsanların gözüne lütfen Windows 10 sokup durmayın. Sevgilerime Technopat forum halkı.