Neden Technopat Windows 7'den nefret ediyor?

Bir de şu var boşta bilgisayar şu kadar RAM kullanıyor şu kadar CPU kullanıyor yavkardeşim sen program açtıkça o yükü azaltacak sonra gelip burada Win 7 fanboyluğu hani iyi işletim sistemidirde eskidi
Çok Windows 10 kullandım o sorun HDD'lerde çözülmüyor asla. Şuan SSD var Windows 10'la hayatımı yaşıyorum bide 4 GB Ram ekleyip 12 GB Ram yapsam keyfime diyecek yok. Ayrıca Microsoft yavaş yavaş tüm sistemlerin güncellemelerini kesiyor. Geriye sadece Windows 10 kalacak galiba.

Windows 7 desteği kesilmeden önce Windows 10'dan daha çok kullanılan bir işletim sistemiydi?
Şu cümleyi kurman bile seni dikkate almamamız için yeterli. Tabii ki 7 kullanımı daha fazla olacak çünkü daha önce çıktı. Yeniliklere açık ol. Çıkar artık şu at gözlüklerini.

Eski sistemler için 8.1 var. Gayet iyi bir seçenek.

Şu cümleyi kurman bile seni dikkate almamamız için yeterli. Tabii ki 7 kullanımı daha fazla olacak çünkü daha önce çıktı. Yeniliklere açık ol. Çıkar artık şu at gözlüklerini.
Zaten Windows 10 Kullanıyorum. Sürücü desteği kesildikten sonra neden Windows 7 kullanayım. Ama ustam senin forumdaki bu tavrın çoğu insanın hoşuna gitmeyebilir. İnsanlar seni örnek alıyorlar, aman Yönetici bile böyle sallamalı konuşuyorsa bende konuşurum ne olacak ? Çok güzel bir karakterin var senin tüm videolarını izler dediklerini yaparım fakat videodaki halinle forumdaki halin arasında uçurum var sanırım

Eski sistemimde Windows 7 kullanıyorum ve muazzam. Windows 8.1'e 4GB RAM ile girersem zaten işletim sistemi + Chrome RAM bırakmıyor.

Bende Windows ayrımı yapmıyorum ama gerçekler de şu: Windows 7 ve 8.1 daha hızlı. Windows 10 2H02 kullanan biri olarak gerçekten kasıyor biraz.
Benim düşüncem 8.1 şuanki en iyi işletim sistemidir change my mind.Windows 7'i hiç kullanmadım.Kötü bir sisteme sahip olsam bile bilgisiyarım 3 saniyede açılıyor teşekkürler 8.1
Gerçekten Windows 8.1 ile 3 saniyede mi açılıyor? Sisteminiz nedir?

Ben de aynı görüşteyim.

Bir Linux Mint (Ubuntu) ve Windows7ProSp1 kullanıcısı olarak sizi ayakta alkışlıyorum

O artık yok rahmetlinin hiç kötü yanını görmedim hiç mavi ekran vermedi.

8.1'de gider yakında 2022'de falan.

Bence Windows 10 arayüz olarak Windows 7'den kat kat iyi ve Windows 10'da işimi çok çok kolaylaştıran bir sürü özellik var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…