Neden Technopat Windows 7'den nefret ediyor?

Windows 7 bence paslanmış bir gondol kadar tehlikeli. Sistem güvenliğinden bahsederken sana masal gibi geliyor herhalde. Kali Linux'daki exploit listesinin yarısı Windows 7'ye ait.

Güçlü sistemlerin W7 kurması zaten saçmalık, iyi bir sisteminiz var ise W10 çok daha performanslı ve stabil, eski sistemlere zaten W7 kur diyoruz, nefret ettiğimizden değil, sürücü ve güvenlik desteği kesildi, artık hiçbir şekilde W7'ye bir güncelleme de gelmiyor, e sistemin W10 için yeterli ise neden W7?

Benim düşüncem 8.1 şuanki en iyi işletim sistemidir change my mind.Windows 7'i hiç kullanmadım.Kötü bir sisteme sahip olsam bile bilgisiyarım 3 saniyede açılıyor teşekkürler 8.1

Benim düşüncem 8.1 şuanki en iyi işletim sistemidir change my mind.Windows 7'i hiç kullanmadım.Kötü bir sisteme sahip olsam bile bilgisiyarım 3 saniyede açılıyor teşekkürler 8.1
Win 10 ve win 7 benchmarkları var. İkisinin performansı neredeyse aynı ve bazı durumlarda Win 10 7'yi geçiyor. Microsoft armut toplamıyor, destek verdiği işletim sistemlerini optimize edip daha iyi hale getiriyor ve bununla birlikte güvenlik açıklarını kapatıyor.

Windows 7'den nefret eden sayısı oldukça düşüktür. Hatta birçok sosyal kullanıcısı halen Windows 7 kullanmakta. 2012 senesi ve öncesi makineler için halen geçerli ve birçok uygulama halen kullanılmakta.

Eğer Windows 10'unuzu kendiniz debloatlarsanız Windows 7 kadar iyi çalışıyor 600 MB RAM kullanımından bahsediyorum :D.
Windows 7'den nefret eden yok , sadece uzun yıllar sonra eskisi kadar iyi değil, eski makinelere Windows 8.1 öneririm, HDD de bile güzel çalışıyor.

Bir de şu var boşta bilgisayar şu kadar RAM kullanıyor şu kadar CPU kullanıyor yavkardeşim sen program açtıkça o yükü azaltacak sonra gelip burada Win 7 fanboyluğu hani iyi işletim sistemidirde eskidi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı