Neden Technopat Windows 7'den nefret ediyor?

Kardeşim bir şey soracağım sisteminde SSD var mı?

Gerçekten güzel bir işletim sistemi ama desteği yavaş yavaş kesiyorlar, ayrıca bu dönemde bana göre bir insanın en azından W8 kaldıracak bir bilgisayarı olmak zorunda. Artık her şey online.

Bütün Teknopat seviyor Windows 7'yi fakat artık öldü Windows 7.
Adamlar driver desteğini ne zaman kesecekler merak ediyorum açıkçası.
Vista iğrenç bir sistemdi bu arada.
Windows 10 bence en iyisi, tek sıkıntısı dahili uygulamaları o da Irfanview+VLC ile çözülüyor.
8.1 çok iyi bir sistem değildi fakat çok düşüklere öneriyorum.
Windows 10 çalıştıran adam gibi bakımı yapılan İLK akıllı tahtalardan biri bizim okulda, adam gibi bakımını yapınca HDD ile 15 saniyede açılıyor, stabil olarak.
2 GB RAM ile kullananı gördüm o da aynı şekilde.
Technopattaki Win10 kaldırım taşı algısı yıkılsa 2GB RAM'e 32 bit Win10, 2 ve üstüne 64 bit 10 önereceğim.

İsletisim sistemi MADDİYATLA ilgilidir. Az paran varsa dusuk butceyle en KRALİ WİN 7 dir. Eger PARAN VARSA 5-10BİN LİRA WİN 10 kullanirsin. Olay tamamen maddiyat. Gidip dusuk sisteme win 10 yuklersen kasar is yapmaz. Gidipte en baba sisteme win7 yuklersen yine bu sefer sisteminiz win10 da daha performansli calisacaktir diyip seni 10 a surukler. Keza dogrudur. Alginizi yorumuma odaklayip sonuclandirin. Mesele budur.

Yalnız 2GB RAM ile stabil çalıştıran makineler var.

Yalnız 2 GB RAM ile stabil çalıştıran makineler var.

Benimki Microsoft Edge(1 sekme)+görev yöneticisi(yüksek yenileme hızı)+Kaspersky(arka plan)+ınternet download Manager(arka plan) 2.3GB harcıyor.

Benimki Microsoft Edge(1 sekme)+görev yöneticisi(yüksek yenileme hızı)+Kaspersky(arka plan)+ınternet download Manager(arka plan) 2.3GB harcıyor.
Bence iyi bile dayanıyor .
Dediğim gibi çalışıyorlar, abartmaya gerek yok, lisans almadan denersin olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…