Neden tipsizim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam haklısınız da ben dışardan insanlar beni nasıl görüyor diye merak ediyordum asıl.

İstediklerini düşünsünler.

Tamam haklısınız da ben dışardan insanlar beni nasıl görüyor diye merak ediyordum asıl.

Bunu yakın arkadaşlarınıza sorabilirsiniz. Çünkü ben şahsen sizin karakterinizi bilmiyorum. İsterseniz brad pitt olun! Kadınlara, hayvanlara, insanlara, doğaya karşı bir saygınız yoksa ( üstünüze alınmayın sadece örnek veriyorum) ya da laubali bir karakterseniz, dünyanın en yakışıklı insanı da olsanız benim gözümde çirkin sayılırsınız.

Not: dediğim gibi üstünüze alınmayın sadece örnek veriyorum.

İşte herkes sizin gibi düşünmüyor bu ülkenin insanları genellikle dış görünüşe önem veriyor.
Bu arada sizce ilerde bana sakal yakışır mı?

İşte herkes sizin gibi düşünmüyor bu ülkenin insanları genellikle dış görünüşe önem veriyor.

O konuda katılıyorum maalesef. Ama siz insanların huyuna ya da insanların beklentisine niye gidiyorsunuz ki? Neyseniz o olun sizi olduğunuz halde kabul etsinler. Mesela size şöyle bir örnek vereyim, dizi filmlerde hiç yakışıklı olmayan oyuncu yok mu? Var. Onlara neden şey demiyorlar "sen diğerleri kadar yakışıklı değilsin bu dizide oynayamazsın" bunu demiyorlar değil mi? Çünkü orada insanın yeteneğine ve karakterine bakıyorlar. Gerçek hayatı da bunun gibi düşünebilirsiniz.

Kimse kimsenin fiziksel özelliği ile dalga geçemez. Bizim burada sizi eleştirme hakkımız yok. Çünkü bura da ki herkes yakışıklı değil. Ve aynı zamanda yakışıklı olmak sizin elinizde Hep şu sözü aklımda tutarım. Çirkin erkek yoktur, bakımsız erkek vardır. Kişisel bakımınıza dikkat etmeniz. Ve en önemlisi giyim çok önemli hocam. Giyim olayını sakın küçümseyin. Ben evde hiçbir şeye benzemiyorum. Fakat ufak bir güzel bir giysi bile sizi ciddi bir şekilde karşı cinse yakışıklı, güzel, bakımlı gösterebilir. Size haz bir koku, güzel bir kombin. Saat gibi Aksesuar'lar sizi cidden değişik ve yakışıklı gösterir. Spor yapmak ve kendine bakım yapmanız, sizi cidden iyi biri yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…