Necron Lord
Decipat
Bu halin daha iyi.Bu benim 9 ay önceki halim.Saçlar o zaman kısaydı sence böyle mi yoksa şimdi ki mi?
Bu halin daha iyi.Bu benim 9 ay önceki halim.Saçlar o zaman kısaydı sence böyle mi yoksa şimdi ki mi?
Tamam haklısınız da ben dışardan insanlar beni nasıl görüyor diye merak ediyordum asıl.İnsanların yüzüyle dalga geçmek ya da tipsizsin demek günahtır hocam. Ne demiş aşık Veysel: " Yüzü güzel olana 40 günde doyarsında, gönlü güzel olana 40 yılda diyamazsın" önemli olan insanın davranışları ve kalp temizliğidir. En azından ben öyle düşünüyorum.
Tamam haklısınız da ben dışardan insanlar beni nasıl görüyor diye merak ediyordum asıl.
Onların ne düşündüğü önemli değil önemli olan senin ne düşündüğün.Tamam haklısınız da ben dışardan insanlar beni nasıl görüyor diye merak ediyordum asıl.
Tamam haklısınız da ben dışardan insanlar beni nasıl görüyor diye merak ediyordum asıl.
İşte herkes sizin gibi düşünmüyor bu ülkenin insanları genellikle dış görünüşe önem veriyor.Bunu yakın arkadaşlarınıza sorabilirsiniz. Çünkü ben şahsen sizin karakterinizi bilmiyorum. İsterseniz brad pitt olun! Kadınlara, hayvanlara, insanlara, doğaya karşı bir saygınız yoksa ( üstünüze alınmayın sadece örnek veriyorum) ya da laubali bir karakterseniz, dünyanın en yakışıklı insanı da olsanız benim gözümde çirkin sayılırsınız.
İşte herkes sizin gibi düşünmüyor bu ülkenin insanları genellikle dış görünüşe önem veriyor.
Sakal çıkmasını bekle.Dışarıdan insanlar beni ilk gördüğünde ne diyor, bilmek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.