Neden tüm Android'ler bir Apple etmez?

İkisini de kullandım. Kısa ve net Android zorunlu olmadıkça kullanılabilecek bir şey değil. Zamanında IPhone'a laf atıp da sonradan kullanmayan 1 kişi görmedim.

S25 Ultra varken iPhone kim? Güldürmeyin bizi bunları yazmak için ilk önce iPhone kullanman lazım :d

Tamamen kullanım alanı ve kişisel tercih meselesi olan bir konu. İkisini de kullanmış birisi olarak Android bana daha çok hitap ediyor. Android'in sınırsız özgürlüğü beni en çok içine çeken şey. Bu sayede iOS'in default Android'de daha üstün olduğunü düşündüğünüz neredeyse her şeyi kapatabilirsiniz (işletim sisteminden bahsediyorum, kamera vs. gibi donanımsal özellikler değil.)

Android'ın gırıs sevıye modelını kullanarak Apple guzellemesı yapan bırı daha. Bızım mıllete her Android cıhazın aynı sevıyede olmadıgını ogretemedık. Apple'ın fıyat olarak gırıs ya da en ust sevıye cıhazlarının hepsınde en ıyı donanımlar kullanılır, Android tarafında onlarca farklı donanım setı bulunur..

1) Kamera olarak iPhone telefonlar daha iyi olsa bile ayni fiyat bandindaki Samsung S serisi cihazlar ve Google Pixel benzeri seriler iPhone'dan daha iyi performans gosteriyor ve ayni fiyat bandinda 8K video varken iPhone'larda ancak 4K video destegi olabiliyor. Ayrica genis aci performansi olarak iPhone telefonlar berbat.
2) iPhone telefonlarin hepsi amiral gemisidr ancak low-budget Android telefonlar coktur. Gariban MediaTek Helios G99 gibi islemci kullanan modellerle Apple Bionic serisi islemci kullanan telefonlari karsilastirmak sacmaliktir. Amiral gemisi Snapdragon islemci kullanan cihazlar iPhone'lardan daha akici olabilmekte.
3) Burada ikinci kisma verdigim cevapteki hataya tekrar dusmussunuz. Bahsettiginiz Redmi telefon sifir olarak satilirken siz ikinci el iPhone ile karsilastiriyorsunuz. Isterseniz ikisini de ikinci el yapin, 7000 TL butcede S20 FE vs SE 2 karsilastirmasi yapin bakalim kim kazaniyor?
4) Eger iPhone alabiliyorsaniz Samsung'un S serisine bakmaniz yeterlidir. Bos yere entry level serileri isin icine sokmayin Samsung tarafinda.
5) Bu psikoloji sadece Hindistan, Malezya, Endonezya gibi fakir ulkelerde var. Amerika ve Avrupa'da amiral gemisi cihazlar ayni fiyatlardab satiliyor.
6) Buna lafim yok ancak bu telefonun artisi olmaz.
7) iOS kullanmasi daha zor.
8) Her sene unlulerin ifsalari iCloud'tan siziyor, ayrica APK indirmediginiz surece Android telefonunuza virus sokamazsiniz.

8'den sonra konu sahibi artık cevap veremez diye düşünüyorum.

6. ekosistem.
Bir AirPods, MacBook sahibi telefonu bilgisayarı ve kulaklığı arasında çok kolay eşleme yapabiliyor. Zaten bu sistemi konuşmaya gerek bile yok ki inkar edenin çıkacağını sanmıyorum.
Bu dediğin şey diğer markalar içinde geçerli sen Samsung ürünleri alıp, kullanırsan ona göre bir ekosistemin olur aynısı Xiaomi, Huawei gibi diğer markalar içinde geçerli. Yani Apple daha üstündür diye bir kaide yok.

"Neden tüm Android'ler bir Apple etmez?" konusunu Android'den açan konu sahibi...

Eki Görüntüle 2557347

Katılıyorum, nedeni ise Samsung S25 Ultra ve iPhone 16 Pro Max'i alıp refah düzeyi yüksek ülkelerde orta-yüksek kesime karşılaştırın %80i gene iPhone seçer. Bizdeki bu iPhone kötüleme sevdası vergilerden 1 devlete 1 tane bize aldığımız için. Yoksa 50k iPhone 16 Pro maxmi 35k Samsung S25 ultramı karar sizin.

S25 Ultra 35K mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…