Neden tüm Android'ler bir Apple etmez?

Kullandığın cihazları net olarak belirtmemişsin sosyal medya içerik üreticisi değilsen kamera için iPhone alınmaz modeller arası isim konusundada haklısın Android tarafında ne aldığını biliyorsan Android al telefonun donanımı özelliklerine hakim değilsen Apple almak daha mantıklı çünkü belirli bir standartta üretiliyorlar.

Hocam siz her şeye emoji atıyosunuz ya. Açıklayın bize de Android'ler iOS'tan niye daha iyiymiş aydınlanalım.
Hadi size Android'in artılarını başlıklar altında yazayım.

1) Kişiselleştirme
2) Güvenlik
3) Mağazadaki uygulamaların çoğunun ücretsiz olması
4) Özgürlük
5) Ülkemize yapılan özel fiyatlandırma
6) NFC
7) Yapay zeka araçlarının Türkçe olması ve Türkiye'de düzgün kullanılabilmesi, ayrıca bu yapay zeka araçları daha stabil
8) Çeşitlilik
9) Custom ROM
10) (Eğer deprem bölgesinde yaşıyorsanız) Deprem uyarılarının ücretsiz ve sisteme dahil gelmesi

Güvenlik konusu tartışmaya çok açık bir konu pek fazla araştırma yapmak istemiyor ve içerik üreticisiyseniz değilseniz Apple alınabilir her iki tarafta yeterli seviyede paran varsa Apple almak çoğu senaryoda daha mantıklı.

İşletim sistemi + donanım uyumu + pazarlama.

Android tarafında işletim sistemi ve donanım uyumunu pixel cihazlarda görebiliyoruz sadece.

iOS işletim sistemi dışında Android bana daha mantıklı geliyor. Gerçekten iOS işletim sistemini seviyorum One UI yerine.

Android bence daha iyi. Her şey yapabiliyorsun. Ben kısıtlı işletim sistemlerini sevmem.

Cevaplar için teşekkürler.

Eki Görüntüle 2557348
Hem iPhone telefonun kamerasını iyilerken sonra kötülüyorsunuz hocam? Madem iyiyse neden live photo özelliğini kullanalım?

Belirttiğim kötü fotoğraf kötü poz gibi durumlar hocam

Genelleme yaptım konudaki kırmızı yerleri okuyarak da görebilirsiniz, aksini düşünebilirsiniz

İkisini de kullandım. Kısa ve net Android zorunlu olmadıkça kullanılabilecek bir şey değil. Zamanında IPhone'a laf atıp da sonradan kullanmayan 1 kişi görmedim.

Neden iPhone kullanmam?
1- NFC ödeme yok.
2- market dışı uygulama yükleme yok.
3- param yok.

Teşekkürler cevaplar için,

Fiyat olarak SE, XR veya iPhone 11 alınabilecek bir fiyata aynı 2.el sitesinden kiyaslanacak Android telefon baz alındı

1 - 2 konuyu anlayarak okuyun, ben sistem özellikleri peşinde değilim, son kullanıcıyım.
3- haklı olabilirsiniz. 2. el SE 2020 fiyatı baz aldım.
4- bir şey değişmedi dediginizle s serisi dediniz yine anlamadım bu kadar çok karmaşık olması beni yoran şey.
5- bende de varmış
6-
7- tercih meselesi
8- haklı olabilirsiniz
Cevap için teşekkürler

8'den sonra konu sahibi artık cevap veremez diye düşünüyorum.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

SE 2020 fiyatıyla aynı fiyat bandında Android telefon baz alınmıştır

Cevap için teşekkürler.

Çok özel teşekkürler

Teşekkürler.

Ne yani hocam Android cihazlar arasında ekosistem yok mu? Ayni titizlikle kullanirsan Android cihazı da güvenli şekilde kullanırsın.

Fark ederseniz birçok telefon modeli kamera tasarımında IPhone'dan kopya çekiyor, bu da tamamen fiyasko bir girişim. Özgün olmayı beceremiyorlar.

Ülkede fiyatı yüksek diye telefona "çöp" diyen birkaç refah seviyesi düşük ülkedeniz normaldir.

Teşekkürler.

Reis bu konuda forumda başlık açman bile hata. Konu atıldıktan 1-2 dakika sonra 3-4 mesaj belirdi hemen. Hiçbirisinin konuyu tam okumadığına iddiaya bile girerim.

Özel teşekkürler , iddaya ben de bir 1000'lik koyarım, beraber yeriz .

Konu başlığına bakıyorlar ve ona göre yorum yapıyorlar çünkü.

Özel teşekkürler

Son düzenleme:

1) kişileştirme son güncellemeler ile iOS tarafında büyük gelişime uğradı.
2) güvenlik olarak iCloud şifreni kimseye vermezsen hiçbir şey olmaz.
3) katılıyorum.
4) özgürlükten kastın ne?
5) katılıyorum.
6) NFC iOStada var sadece sadece daha kısıtlı.
7) katılırım.
8) çok boş bir madde.
9) cihaz garantisini boz,telefonu riske at böyle devam.
10) katılırım.

Apple kullanıcı sözleşmesini birden çok kez ihlal ettiği için dava yemiş bir şirket. Google sizden hangi bilgileri topladığını söylüyor ancak Apple size vaad ettiğinden daha fazla bilgi topluyor ki Apple hacklenen bir şirket olduğundan iCloud'tan her sene sızıntılar yaşanıyor.

F/P olması yeterli. iOS seven zaten iPhone alır paraya kıyıp. Fakat saf güç olsun ve arayüz daha özelleştirilebilir olsun diyenler Android alır.

Teşekkürler.

Ortamı germeyin. Herkese cevap vermek istediğim için tüm mesajları alintiliyorum o yüzden geç düşüyor. Amacınız tartışmak değilse tamam Android IPhone'den daha iyi rahatladıysanız çıkabilirsiniz. Veya tarsitmaya saygı çerçevesinde devam edebiliriz.

Aynısını konuya ilk yazdığınız yanıtta yaptınız.
Hocam anladığım kadarıyla forumdan anlamıyorsunuz. Sizi android kullandığınız ve profilinizde de logosunu bulundurduğunuz için eleştirmiş bir kişi. Ben de onu ve sizin yazdığınız mesajı yanıtlayarak sizin mesajları tam okusaydı belirttiğinizi görürdü dedim. Konu iPhone'u savunma üzerine olduğu için siz de Android kullanınca eleştirmiş.

Çok özür dilerim diger arkadaşla nickiniz çok benzer karıştırdım kusura bakmayın

1) güvenlikte Apple daha iyi.
2) performans konusunda Apple daha iyi.
3) arayüz olarak Apple daha iyi.
4) iPhone alan IPhone'den kolay kolay dönmez.
5) dayanıklılıkta iPhone daha iyi.
6) telefonunu satmakmı istedin Android'den daha yüksek fiyatlara satarsın.
7) yazılım desteği konusunda Android telefonlardan daha iyi.
8) tasarım konusunda Android telefonlardan daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…