Neden tüm Android'ler bir Apple etmez?

J7 Prime'dan, Redmi Note 8'den iPhone 15'e geçip Apple perest olma varoşluğu görüyorum. Hayatında hiç Android amiral gemisi kullanmamış adam iPhone ile Android'i kıyaslayamaz. Android'i eleştirirken gidip Samsung A serisinden, Redmi'den, Realme'den bahsediyorsun, bu cidden cahillik.
Git bir Samsung Galaxy S25 Ultra ile Apple iPhone 15 Pro Max'i kıyasla öyle gel. Bu iş 5bin liralık Android ile 60 bin liralık iOS'u kıyaslamaya gelmez.

Android'in 5klık telefonunu alıp Apple'ın telefonuna 30k bayınca Türk insanı . Aynı parayı Android'e verin bakayım size nasıl rahatlığı yaşatıyor. Android orta segment kullanıp Apple'ın amiral gemisini alırsanız Android tabii öyle olur. Güncel olarak neredeyse tüm markaların amiral gemileri tüm IPhone'ları geçiyor. Gerek kamera gerek oyun performansı gerek özgürlük konusunda. Ben tüm uygulamaların premium özelliklerini bedavaya kullanıyorum mesela 11 bin liralık Redmi Note 13 Pro 5 g ile. Ayrıca bu telefon iPhone 13'ten daha iyi bir kameraya sahip. Tek farkı 4K 30 FPS var 60 FPS yok. iPhone kullanan arkadaşlarım söyledi bunu kendi kendime karar vermedim. Virüs konusundada telefon kullanmayı bilmeyen insanlar ekranda sağa sola basıyor o yüzden virüs sokuyor telefona. Apple'ın tek iyi olduğu yönü kişiye o izni vermemesi ama az önce dediğim gibi özgürlüğü kısıtlıyor. Çocukluktan beridir Android kullanırım telefonuma 1 kere virüs girmedi fakat bankamdaki bütün para Apple tarafından çekildi. Dilersen Google'a Apple/bill kartımdan para çekti yazıp gerçekleri öğrenebilirsin. He bu arada çoğu ünlü ifşası Apple ICloud'dan çıkıyor @508026

Son düzenleme:
Şahsen Android telefonları elime alıp kullanırken hiçbir şey hissetmiyorum. iPhone işletim sistemi ve bağımsızlığında çok başarılı. Doğru bir amiral gemisi telefonla giriş seviyesi model kıyaslanamaz.

Apple'ın Samsung'u geçtiği kıyaslama:
1) Evet iPhone 13(2021-amiral gemisi)(30Bin TL), J7 Prime'dan(2016-alt segment)(2Bin TL) daha güvenli.
2) Evet iPhone 13(30Bin TL), J7 Prime'dan(2Bin TL) daha performanslı.
3) Evet iPhone 13(30Bin TL), J7 Prime'dan(2Bin TL) daha güncel yazılıma sahip.
4) Evet iPhone 13(30Bin TL), J7 Prime'dan(2Bin TL) daha fazla hayran kitlesine sahip.
5) Evet iPhone 13(30Bin TL), J7 Prime'dan(2Bin TL) daha dayanıklı çünkü J7 Prime 2016 alt segment
6) Evet iPhone 13(30Bin TL), J7 Prime'dan(2Bin TL) daha iyi piyasaya sahip.
7) Evet iPhone 13(30Bin TL), J7 Prime'dan(2Bin TL) daha yeni o yüzden daha güncel.
8)Evet J7 Prime(2Bin TL) 9 yaşında bir tasarıma sahip.

Apple telefon değil ki kamera sadece kamerasıyla övünüyor 120k ya Apple alcağına Samsung al daha iyi.

Zaten Apple tercih edenlerin çoğu ya önceden düzgün Android telefon kullanmadan Apple geçenler ya da ekosistemi olup geçmek zorunda olanlar ben hiç amiral gemisi sınıfı bir Android telefon kullanıpda daha sonradan iPhone alan görmedim çok çok nadir onlarda zaten merak ediyorlar ve satıp geri Android geçiyorlar adamların yenilik olarak getirdiği şeylerin çoğu eski cihazlarda olan özellikler dinamik ada bile Honor'dan çıkma kendilerine has bir yenilikleri yok yapay zekaları çok kötü Samsung'la kapışamaz aynı şekil kamerada öyle akıcıkda 50 60k para verip 60Hz telefon kullanabilliyorsun 15klık Android'de 120 Hz var özgürlük olarak IOS'da APK bile indiremessiniz IPA bulmanız lazım oda her uygulamada yok ve indirene kadar bin bir türlü işkence bu sizin yaptığınız karşılaştırma Samsung A10sden iPhone 15-16 Pro geçip Android kötü diyenler gibi.

Peki bu yorumu Apple kullanıp mı yaptın yoksa ezber mi? iPhone kötü bir telefon değil, bazı konularda geri kalmış olabilir o kadar. 120hz kullanıp 60hz iPhone'a geçersen tabii ki farkedecek. Apple hz mevzusunu standartlarda 120 yapsa pro'ların bir anlamı kalmayacak ki basit bir pazarlama stratejisi bu. Evdeki 2 telefon android tabanlı, elime alıp kullanırken iPhone'da ki rahatlığı ve kavrayışı alamıyorum şahsen. Senin amacın APK indirmekse zaten gidip Samsung alırsın, bu eksi değil. Çünkü iPhone alan ''APK indirebilecek miyim'' diye almıyor. Fiyatlandırmayı ben de desteklemiyorum zaten genel olarak her şey pahalı burada yaşıyorsan.

Hayatında iPhone kullanmamış birisi gelip burada laf cambazlığı yapıp + tüm mesajlara emoji atmış. Soruyorum hayatında hiç iPhone kullandın mı acaba?

Hayatında iPhone kullanmamış birisi gelip burada laf cambazlığı yapıp + tüm mesajlara emoji atmış. Soruyorum hayatında hiç iPhone kullandın mı acaba?

Evet sırasıyla iPhone 4, iPhone 7 ve iPhone 11 kullandım. Şuan da Samsung S22 kullanıyorum. Keşke daha erken geçseymişim amiral gemisi Android'e. İlerde de S25 Ultra veya Pixel 10 Pro XL almayı planlıyorum. Apple almayın, aldırtmayın. 2025'de hala 60Hz ekranı, 2 kamerayı, dandik bataryayı fahiş fiyata satıyorlar.

Görebileceğiniz çoğu Apple telefonu kullandım xden tutun 15 Pro Max'e kadar çoğunu deneyimledim ve uzun kullandım ancak Android'deki özgürlüğü burada hissetmek zor yani IPhone'da bir yenilik yok özellikle S24 ultradan 15 Pro'ya geçince tam olarak hissedebilirsiniz ne demek istediğimi ancak tam anlayamamıssınız galiba bu dediklerimi özgürlük derkende yazılım derkende bundan bahsediyorum yapabileceğinin bir sınırı yok yazılımdan sıkılırsın Custom ROM geçersin gibi APK bile yükleyemediğin cihazlardan bahsediyoruz o kadar cümlemden sadece bu kısmı söylemenizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…