Neden uyarı aldım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mert KARAMAN

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Geçen gün yaşadığım olayı yazmak istedim. Laptopuma RAM yükseltmesi yaparken yanlış parça almayayım diye konu açtım. Ardından bir bildirim aldım imla kurallarına dikkat etmediniz diye. Hem bir saat banlandım hem de yazım yanlışı yapmadım. Bir de üstüne üstlük başlığa DDR4 RAM yükseltmesi yazmıştım. Admin sağ olsun bunu düzeltmek istemiş ancak aşağıda görüldüğü gibi kendisi yanlış yazmış. Yorumu size bırakıyorum.

Screenshot_20230821-225522_Technopat.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230821-225522_Technopat.jpg
    Screenshot_20230821-225522_Technopat.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Uyarınızı inceledik. Mesajınız tarafımızca düzenlendiği için hatasız halini gördünüz. Fakat size gönderilen uyarı bildiriminde mesajın hatalı hali yer alıyordu.

Mesajınız şu şekildeydi;

Herkese merhabalar. Lenovo laptopumda takılı olan 4gb ram'ı 8gb'a yükseltmek istiyorum. (İnternetten araştırdığıma göre işlemci maksimum 8gb destekliyor) Aşağıya takılı olan ramın fotoğrafını ekledim. Takılı olan ram ddr4 4gb 2400mhz cl11 galiba. (işlemci 2133 destekliyor) Hangi marka ve hangi özelliklere sahip bir ürün almalıyım.
YARDIM EDEN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Son cümlenizi noktasız bitirmişsiniz. Soru cümlesini ise soru işareti yerine nokta ile bitirmişsiniz. Ayrıca RAM, DDR, GB gibi özel isimleri küçük yazmanız da uyarı nedenidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı