Neden uyarı alıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

286525

Hectopat
Katılım
10 Kasım 2019
Mesajlar
818
Çözümler
3
Ben neden ağustos ve temmuzda yazdığım konulardan uyarı alıyorum? Uyarıların hepsini o zaman vermediniz, o ay 1 ay susturma yedim. Sonra 1 ay daha geçti, tekrar yedim ve dün bitti uyarı sürem. Neden tüm uyarıları o zaman vermediniz? Ben her 1 ay uyarı sonra konu açtığımda sürekli 2-3 ay önceki konulardan uyarı alıyorum. Peki neden? (Tahmin ediyorum, yine 2-3 ay önceki konudan şimdi tekrar uyarı alacağım.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En son uyarınız 19 Eylül tarihinde konu açtığınızda verilmiş ve dün bitmiş. Eski bir mesaja verilmemiş yani. Onun dışında, rapor geldikçe veya görüldükçe uyarı veriliyor. Görülemeyen mesajlara teknik olarak işlem uygulanamıyor.

40 tane yazım kuralı uyarınız olduğundan dolayı her bu kurala uymadığınız zaman 1 ay uyarı alıyorsunuz ki burada da uymadınız. 20 Kasım 2020 tarihine kadar yine bekleyeceksiniz.

İşiniz kolaylaşsın diye öğrenmeniz gereken konulardan bazıları:
  • Soru cümleleri,
  • Bağlaçlar,
  • Noktalama işaretleri,
  • Özel isimler.
En son açtığınız konudaki yazıdan örnek:
Arkadaşlar Ryzen 3 1200 işlemcim le kullanıyorum (ekran kartını OC'li kullanıyorum) eskiden CS:GO girdiğimde garanti 210 FPS alıyordum ama artık bir rekabetçi girdiğimde 210 FPS aldığım oyun 40 FPS alıyorum ve kasanın hava sirkülasyonu iyi olduğu için CPU ve GPU kolay kolay ısınmıyor oyunlar artık kasıyor kart %100 kullanılıyor fakat sıcaklık sürekli oyunda 40'da geziyor CS:GO'da kasada hava sirkülasyonu iyi olsa bile GPU CS:GO'da 67 dereceyi rahat görüyordu şimdi kartım %100 kullanılıyor sıcaklık 40 FPS 40-50 geziyor. Artık çıldıracağım RTX 3080 gelmesini bekliyorum GT 730 o kadar sinir ettiki RTX 3080 alınca GT 730'un üstünde tepincem.

Not:Arkadaşlar 2 Ay Önceki bi Konuda Biraz Yazdıklarımda O zaman Hesabıma Kısıtlama Gelmiyordu Ama konu Açınca geliyor 1 Ay önce Açmıştım 1 Ay kısıtlama yedim belki şimdiki açtığım Konudanda bir kısıtlama yicem. cevap veremessem üzgünüm.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı