Neden uykumuz gelir?

Uyuyamayan arkadaşlar kloroform koklarsanız çok güzel uyursunuz Şaka bir yana uyumadan nasıl duruyorsunuz? Üstünüzde sürekli bir ağırlık yorgunluk hissetmiyor musunuz? Kesinlikle doktora gidip bunun nedenini öğrenin belki'de uykusuzluk ile ölümsüzlük bağlantılıdır

Hastanede uyumayı sevmem düşünecek bol saçma vaktim var, evdeyken 5-6 saat sonrası baş ağrısı yapıyor o yüzden ölümüne alarm! Kitap okuyun hele şu ince ama bayıltan kitaplardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de uyuyamıyordum. Sonra biraz araştırdım falan lavanta kokusu uyku getiriyormuş. Ben de alıp yastığımın içine koydum. Gerçekten de işe yaradı. Hem Youtube'da şöyle bir video var.

Ben uyumadan önce neler yaşadım falan anılarımı gözden geçiriyorum olmazsa yarın neler yapacağımı düşünüyorum. Bir şeyler düşünürken uyuyakalıyorum işte.

Uykuyu sevmiyorum eğer bir ihtiyaç çıkarılabilseydi kesinlikle uykuyu çıkarırdım.
Beyin sağlığı için uyku önemliymiş.

Bu hafta böyle bir şey izledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef kendimi en fazla 6 saate alıştırabildim, 4 saate alıştırabilsem uykudan bu kadar nefret etmezdim.

Yaklaşık 10 saniye içinde uyurum. Bazen daha kısa sürdüğü de oluyor. Üstelik sadece gece değil gündüz de aynı şekilde hızlı uyuyabiliyorum. Hatta öylesine yatağa uzanıp telefonu kurcalarken uyuya kalıyorum. Uyanınca da telefonu bulamıyorum. Hızlı uyumak demek çok uyumak demek değil tabi, iş gereği erken kalkıyorum ve çoğu zaman 7 saat bazen 6 saat uykuyla duruyorum.

Bu size fazla gelebilir belki ama en az 8 saat uyumak gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…