Neden uykumuz gelir?

Uyuyamayan arkadaşlar kloroform koklarsanız çok güzel uyursunuz 😅 😂 Şaka bir yana uyumadan nasıl duruyorsunuz? Üstünüzde sürekli bir ağırlık yorgunluk hissetmiyor musunuz? Kesinlikle doktora gidip bunun nedenini öğrenin belki'de uykusuzluk ile ölümsüzlük bağlantılıdır😅😌😂

Uykuyu sevmiyorum eğer bir ihtiyaç çıkarılabilseydi kesinlikle uykuyu çıkarırdım.
Beyin sağlığı için uyku önemliymiş.

Bu hafta böyle bir şey izledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beyin sağlığı için uyku önemliymiş.

Bu hafta böyle bir şey izledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef kendimi en fazla 6 saate alıştırabildim, 4 saate alıştırabilsem uykudan bu kadar nefret etmezdim.

Yaklaşık 10 saniye içinde uyurum. 😎 Bazen daha kısa sürdüğü de oluyor. Üstelik sadece gece değil gündüz de aynı şekilde hızlı uyuyabiliyorum. Hatta öylesine yatağa uzanıp telefonu kurcalarken uyuya kalıyorum. Uyanınca da telefonu bulamıyorum. 🤣 Hızlı uyumak demek çok uyumak demek değil tabi, iş gereği erken kalkıyorum ve çoğu zaman 7 saat bazen 6 saat uykuyla duruyorum.

Bu size fazla gelebilir belki ama en az 8 saat uyumak gerekiyormuş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı