ParzyOne Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #11 Ciusance dedi: Saat 02.37, neden hala ayaktasın ve uyumuyorsun? Genişletmek için tıkla... Harddisk bozuldu onu tamir etmeye çalışıyorum bir de konu açtım ona mesaj gelmesini bekliyorum.
Ciusance dedi: Saat 02.37, neden hala ayaktasın ve uyumuyorsun? Genişletmek için tıkla... Harddisk bozuldu onu tamir etmeye çalışıyorum bir de konu açtım ona mesaj gelmesini bekliyorum.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #12 Platin II'ye çıkmaya çalışıyorum ama Türkiye sunucusunun toxic ve kolsuzları yüzünden yapamıyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 26 Ocak 2021 #13 Kimya finali var, ona çalışıyorum. Ve evet maalesef kötü bir çalışma düzenim var. Son geceye bırakıyorum her şeyi.
Kimya finali var, ona çalışıyorum. Ve evet maalesef kötü bir çalışma düzenim var. Son geceye bırakıyorum her şeyi.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 26 Ocak 2021 #14 Bir şey izliyorum.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 26 Ocak 2021 #15 ParzyOne dedi: Harddisk bozuldu onu tamir etmeye çalışıyorum bir de konu açtım ona mesaj gelmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... HDD bozuldu ve tamir etmeye çalışmak. İşin zor, HDD bozulduğu an çöptür benim gözümde. Yeni parça taksan olmaz, bunu yapsan olmaz. Lafonde dedi: Bir şey izliyorum. Genişletmek için tıkla...
ParzyOne dedi: Harddisk bozuldu onu tamir etmeye çalışıyorum bir de konu açtım ona mesaj gelmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... HDD bozuldu ve tamir etmeye çalışmak. İşin zor, HDD bozulduğu an çöptür benim gözümde. Yeni parça taksan olmaz, bunu yapsan olmaz. Lafonde dedi: Bir şey izliyorum. Genişletmek için tıkla...
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 26 Ocak 2021 #16 Şarkı dinliyorum.
ParzyOne Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #17 enes.wtp dedi: HDD bozuldu ve tamir etmeye çalışmak. İşin zor, HDD bozulduğu an çöptür benim gözümde. Yeni parça taksan olmaz, bunu yapsan olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok içinde bayağı bir yedeğim var 300 GB kadar HDD kutusu almak için pek zamanım yok bir şekilde tamir edip içini açmaya çalışıyorum pff.
enes.wtp dedi: HDD bozuldu ve tamir etmeye çalışmak. İşin zor, HDD bozulduğu an çöptür benim gözümde. Yeni parça taksan olmaz, bunu yapsan olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok içinde bayağı bir yedeğim var 300 GB kadar HDD kutusu almak için pek zamanım yok bir şekilde tamir edip içini açmaya çalışıyorum pff.
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #18 Ciusance dedi: Saat 02.37, neden hala ayaktasın ve uyumuyorsun? Genişletmek için tıkla... Bünye alıştı. Sabah 5-6 gibi yatıp öğlen 12:40'da kalkıyorum. 15:30 gibi spor salonuna gidiyorum 19:00'da eve dönüyorum. Sonra tekrar bilgisayarın başındayım.
Ciusance dedi: Saat 02.37, neden hala ayaktasın ve uyumuyorsun? Genişletmek için tıkla... Bünye alıştı. Sabah 5-6 gibi yatıp öğlen 12:40'da kalkıyorum. 15:30 gibi spor salonuna gidiyorum 19:00'da eve dönüyorum. Sonra tekrar bilgisayarın başındayım.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 26 Ocak 2021 #19 Lafonde dedi: Bir şey izliyorum. Genişletmek için tıkla... Wait Is That Illegal? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lafonde dedi: Bir şey izliyorum. Genişletmek için tıkla... Wait Is That Illegal? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GrkmReyiz Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #20 Onu düşünüyorum ama o uyuyor.