Neden Windows 10?

Ben bu hataya düştüm, siz düşmeyin.

Çöp yığını istiyorsanız Windows 10.
Makinenizi erkek gibi kullanmak istiyorsanız Linux dağıtımları. Kafam nasıl rahat, anlatamam.

En kısadan DX 12 sadece Windows 10'da var.
DirectX zaten Windows'un saçmalığı. Oyunları bile başta oynatamıyordu adam akıllı.
Yama yığını Windows'un oyun yaması işte DX.

Linux'de oyun oynanıyor mu?

Yenilikçi, güncel ve desteği sürüyor.
Microsoft şöyle bir şey demişti: Windows 10, Windows ürününün son sürümüdür ve bu asla değişmeyecektir.
Daha modern vesaire. Kısaca her zaman Windows kullanacak kişiler 10 kullanmalıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: MCV
Çöp yığını istiyorsanız Windows 10.

Oo ilk defa Windows 10 sevmeyen Technopat möderatörü gördüm.

Ubuntu-Debian tabanlı bir dağıtım kurmanı öneririm, programların desteği çok daha geniş, sistemi seçerken masaüstü tasarımını fazla kafana takma, birkaç işlemle bütün temayı değiştirme imkanın var, Linux Mint, Kubuntu, Elementary OS önerebilirim.

Oynanıyor tabii ama Windows kadar çok desteği yok oyun konusunda. Piyasadaki Windows'ta çalışan oyunların %60-70'ini çalıştırdığını okumuştum bir yerde.

Tamamdır teşekkürler ama o kadar Gaming PC falan kurarsan mantıklı değil bence diğer işletim sistemleri. Ama eski sistemler falan için olabilir ama o şekildeyse oyun için mantıklı değil bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
En günceli o. Yapacak bir şey yok.

Güncel kullanmak zorunlu mu? Göz korkutması yapıyor Microsoft şimdi Windows 7'ye av kursan virüs bulaşırmı Microsoft sadece geçmemiz için göz korkutması yapıyor.

Aynı şeylerden ötürü bende nefretim geçtiğim için pişmanım.

Donanım, sürücü uyumluluğu ve performansları. SSD artık günümüz için zorunluluk, SSD yoksa Windows 10 Enterprise LTSB/LTSC var.

Değişti Windows 11 kesinlikle daha iyi. Anladım ki Windows 10 gerçekten bir çöp yığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…