Ezekiell
Hectopat
Daha fazla
Genel
Şimdi Windows 11 genel olarak işlevsiz ve saçma bir işletim sistemi taban olarak Windows 10 ile aynı olmasına rağmen 1-2 görsel güncelleme getirip hadi Windows 11 yapalım demişler aynı iPhone telefonlar gibi üzerine 1 kamera ekleyip çıkarmışlar gibi düşünebilirsiniz.
Oyun Performansı
Oyun performansı konusunda ilk Windows 11 çıktığında arada 10-15FPS fark vardı Windows 11 öndeydi ama gelen güncellemelerle birlikte zaten şuandaki Windows 11, Windows 10 ile aynı hatta bazı yerlerde daha az performans veriyor diyebiliriz.
( 1 hafta önceye ait bir video )
Kronik Sorunlar
Arkadaşlar ben de Windows 11 güzel olsun daha fazla FPS versin isterim fakat olan durum bu, yani gözlerinizi kapatıp Windows 11 çok güzel hıı demektense iyiyse iyi, kötüyse kötü deyin.
Şimdi Windows 11 genel olarak işlevsiz ve saçma bir işletim sistemi taban olarak Windows 10 ile aynı olmasına rağmen 1-2 görsel güncelleme getirip hadi Windows 11 yapalım demişler aynı iPhone telefonlar gibi üzerine 1 kamera ekleyip çıkarmışlar gibi düşünebilirsiniz.
Oyun Performansı
Oyun performansı konusunda ilk Windows 11 çıktığında arada 10-15FPS fark vardı Windows 11 öndeydi ama gelen güncellemelerle birlikte zaten şuandaki Windows 11, Windows 10 ile aynı hatta bazı yerlerde daha az performans veriyor diyebiliriz.
( 1 hafta önceye ait bir video )
Kronik Sorunlar
- Dosya Gezgini'nin açılmaması: Evet normal uygulamalar açılıyor ama Dosya Gezgini açılmıyor, fotoğraflarınıza, dosyalarınızı açamıyorsunuz(veri kaybı olmuyor ama açamıyorsunuz)
- Dosya gezginin fazla RAM kullanması: Bu forumdada konusu açılmıştı bazı zamanlarda 300 MB+ RAM kullanıyor sadece 1 pencere oyunlarda düşük FPS problemi: Oyunda FPS sayacı 80+ gösteriyor, çeşitli FPS ölçme programlarında 80+ fakat ekranınızda 20FPS gibi gözüküyor.
- Resme sağ tıklayıp düzenle deyip doğrudan paint açamıyorsun.
- Oyunlarda oluşan ara sıra FPS düşmesi.
- AMD CPU'larda performans sorunu.
- Intel 'Killer' ve Dell 'SmartByte' uygulamalarında veri kaybı.
- Sisteminiz desteklese bile "Bu bilgisiyar Windows 11 için yetersiz" diyebiliyor.
- Görev çubuğunun kitlenme hatası: Görev çubuğunda birşeye tıklayamıyorsunuz.
Arkadaşlar ben de Windows 11 güzel olsun daha fazla FPS versin isterim fakat olan durum bu, yani gözlerinizi kapatıp Windows 11 çok güzel hıı demektense iyiyse iyi, kötüyse kötü deyin.