Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #21 Murat Can Şimşek dedi: 11'den zaten uzak durun.) Genişletmek için tıkla... Uzak durun demişsin ama 10 sene sonra yinemi Windows 7 kullanacaksın?
Murat Can Şimşek dedi: 11'den zaten uzak durun.) Genişletmek için tıkla... Uzak durun demişsin ama 10 sene sonra yinemi Windows 7 kullanacaksın?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.274 Çözümler 56 8 Eylül 2022 #22 Kral sürüm olduğu için.Hatırı var.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.027 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Eylül 2022 #23 Nor0 dedi: Uzak durun demişsin ama 10 sene sonra yinemi Windows 7 kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hayır ama kesin bir cevap veremem. Ben ihtiyaçlarıma yönelik kullanıyorum, herhangi bir windows sürümü ihtiyacımı karşılayabiliyorsa ve beni yormuyorsa onu tercih ediyorum.
Nor0 dedi: Uzak durun demişsin ama 10 sene sonra yinemi Windows 7 kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hayır ama kesin bir cevap veremem. Ben ihtiyaçlarıma yönelik kullanıyorum, herhangi bir windows sürümü ihtiyacımı karşılayabiliyorsa ve beni yormuyorsa onu tercih ediyorum.