Neden Windows 7 öneriliyor?

Genel olarak bu gibi kişiler de ileri görüşlülük yok. Değişimi kabul etmek istemezler. Windows 7 artık tarihin tozlu raflarında. Sistem eskidir, kurmak zorunda kalırsın. Buna yapacak bir şey yok. Ancak Windows 7'ye destek yıllar önce kesildi. Şimdi sıra 8.1 de. Az kaldı bununda desteği kesilecek.

Genel olarak bu gibi kişiler de ileri görüşlülük yok. Değişimi kabul etmek istemezler. Windows 7 artık tarihin tozlu raflarında. Sistem eskidir, kurmak zorunda kalırsın. Buna yapacak bir şey yok. Ancak Windows 7'ye destek yıllar önce kesildi. Şimdi sıra 8.1 de. Az kaldı bununda desteği kesilecek.

Evet genelde orada burada GTA SA en iyi oyun derler, zamanı için iyi evet ama şu devirde o iğrenç lastik sesine asla katlanılmaz.

Evet genelde orada burada GTA SA en iyi oyun derler, zamanı için iyi evet ama şu devirde o iğrenç lastik sesine asla katlanılmaz.

İnsanların bu oyun fanatikliğini anlamıyorum San Andreas, Vice City, Half-Life 1 gibi oyunları tapar gibi koruyorlar kimse kusura bakmasın da bu oyunlar fazlasıyla yaşlandı hiçbir ürünün fanatiği olmamak lazım nostaljik hisler yüzünden oyunu namusuymuş gibi savunuyorlar.

Kullandığımız en stabil işletim sistemi 7 idi. Tabii ki artık mazide kaldı. Bana göre Windows 10'u son 2 senedir toparladılar yoksa kullanılamaz halde idi.

Halkımız genel olarak değişim yapmaya korkuyor. Kurulu düzenimiz var diyenler gibi "yoooo ben Windows 7'ye alıştım" deyip duruyorlar. Babamda da aynı şey var. Adam desteği bitmiş W7 kullanıyor, sonra bilgisayar zararlı dolunca Kaspersky olmasına rağmen yavaşladı diye mahalle bilgisayarcılarına format attırıyor. Hala anlatamadım. W8.1 geçelim diyorum yok şöyle böyle alıştım falan deyip duruyor.

Hmm, şöyle özetleyelim. 8-10 yıllık gaming bir sisteme sahipseniz benim gibi tercih edebileceğiniz en iyi performansı veren işletim sistemi Windows 7. Elimden 5-6 adet farklı donanımlara sahip (ortalama 8-9 yıllık) sistemleri farklı işletim sistemlerinde test ettim, oyunlar için gereken her türlü performans ayarlarını Windows 7-8 ve 10 işletim sistemlerinde test ettim. En iyi oyun performansını açık arayla Windows 7 elinde tuttu. (Windows 8 ise bazı oyunlarda 7 den daha stabil çalıştı ama aynı şeyi windows 10 için söyleyemem. 11 den zaten uzak durun.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı