Neden Windows XP seviyorum?

Botnete çevirmesi kolay 👺

İşin şakası bir yana, 2021 oldu halen kullanmayın şunu gözünüzü seveyim ya.

Kurulduktan ve internete bağlandıktan sonra aşağı yukarı 7 dakikada otomatik botlar ele geçiriyor sistemi. Zamanında deneyin yapılmıştı.

Her yazılımın belirli bir zamanı var. XP zamanında ihtiyaçları karşılıyordu ancak şu zamanda bu mümkün değil. Sevmek normal bende zamanında çok severek kullanıyordum ki sanal olarak hala zaman zaman işim düşüyor ama artık kullanmak pek mantıklı değil.

Güzel işletim sistemi 2019 Aralık'a kadar kullandım sonra kendi param ile ilk PC'mi aldım güzel işletim sistemi ama yetersiz.

Evet ama Windows XP indirip bilgisayarında 64 GB 64 Bit ve RTX3090 Intel 11 nesil son Intel işlemci ve de anakartın son kartı bolunca bence gayet kullanışlı olur.

Okuldan gelen bir USB'yi takmanla birlikte oyunların, fotoğraf/film/müzik arşivlerin birden uçsun da gör bakalım bir daha XP kullanabilir misin :(

İlla Windows XP olacak değil ya ve Windows'tan başka bir Windows'a geçerken indirirken USB takmayı unutup fotoğrafların resimlerinin ve de oyun hesapların gitmesi normal her Windows yeni çıkan ya da eski nesilleri yüklerken USB'yi takmayı unutup resimlerin fotoğrafların oyun hesapların gitmesi normal bir durum ama bir Windows indirirken USB takmadığını unutup fotoğrafların oyun hesapların resimlerinin ciddi bir açıdan uçup gitmesi gerçekten zor bir durum ve söz konusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı