H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 4 Temmuz 2021 #71 Güncellik hep iyidir. Ben uzun süre XP kullandım, hiç özlemiyorum şu an
HasanHSYN Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #72 365479 dedi: Windows 10 kötü bana göre hem de çok kötü. Genişletmek için tıkla... Napalım XP ye geri dön o zaman.
365479 dedi: Windows 10 kötü bana göre hem de çok kötü. Genişletmek için tıkla... Napalım XP ye geri dön o zaman.
napimciap Picopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 202 Yer Adanalıyla acılı biberli dürüm yiyor 4 Temmuz 2021 #73 Hoaxer dedi: Güncellik hep iyidir. Ben uzun süre XP kullandım, hiç özlemiyorum şu an Genişletmek için tıkla... Bence sen şu an benden çok şanslısın çünkü ben Windows XP hiç kullanamadım hiç onun sisteminden oyun oynuyamadım HasanHSYN dedi: Napalım XP'ye geri dön o zaman. Genişletmek için tıkla... Ya kullanıyorsa şu an Windows XP'den senin mesajını görüyorsa görüyorsa şu an yazını o zaman demene gerek kalmaz :d
Hoaxer dedi: Güncellik hep iyidir. Ben uzun süre XP kullandım, hiç özlemiyorum şu an Genişletmek için tıkla... Bence sen şu an benden çok şanslısın çünkü ben Windows XP hiç kullanamadım hiç onun sisteminden oyun oynuyamadım HasanHSYN dedi: Napalım XP'ye geri dön o zaman. Genişletmek için tıkla... Ya kullanıyorsa şu an Windows XP'den senin mesajını görüyorsa görüyorsa şu an yazını o zaman demene gerek kalmaz :d
HasanHSYN Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #74 napimciap dedi: Bence sen şu an benden çok şanslısın çünkü ben Windows XP hiç kullanamadım hiç onun sisteminden oyun oynuyamadım Ya kullanıyorsa şu Windows XP görüyorsa şu an yazını o zaman demene gerek kalmaz :d Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyor arkadaş yalnız.
napimciap dedi: Bence sen şu an benden çok şanslısın çünkü ben Windows XP hiç kullanamadım hiç onun sisteminden oyun oynuyamadım Ya kullanıyorsa şu Windows XP görüyorsa şu an yazını o zaman demene gerek kalmaz :d Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyor arkadaş yalnız.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 5 Temmuz 2021 #75 @napimciap bir şey kaybetmedin merak etme. Normal bir işletim sistemi sadece.
napimciap Picopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 202 Yer Adanalıyla acılı biberli dürüm yiyor 5 Temmuz 2021 #76 Hoaxer dedi: @napimciap bir şey kaybetmedin merak etme. Normal bir işletim sistemi sadece. Genişletmek için tıkla... Kanka kullanmadığım için Windows XP'yi şu an çok üzülüyorum HasanHSYN dedi: Windows 10 kullanıyor arkadaş yalnız. Genişletmek için tıkla... He tamam gördüm onun yazdığı platformu
Hoaxer dedi: @napimciap bir şey kaybetmedin merak etme. Normal bir işletim sistemi sadece. Genişletmek için tıkla... Kanka kullanmadığım için Windows XP'yi şu an çok üzülüyorum HasanHSYN dedi: Windows 10 kullanıyor arkadaş yalnız. Genişletmek için tıkla... He tamam gördüm onun yazdığı platformu
XXNNEEXX Yoctopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #77 napimciap dedi: Kanka kullanmadığım için Windows XP'yi şu an çok üzülüyorum. He tamam gördüm onun yazdığı platformu. Genişletmek için tıkla... Kanka ISO'nun linki makalelerde vardır indir. VirtualBox'dan kullan ya da format ile de yapabilirsin ama VirtualBox ile yapılan.
napimciap dedi: Kanka kullanmadığım için Windows XP'yi şu an çok üzülüyorum. He tamam gördüm onun yazdığı platformu. Genişletmek için tıkla... Kanka ISO'nun linki makalelerde vardır indir. VirtualBox'dan kullan ya da format ile de yapabilirsin ama VirtualBox ile yapılan.
napimciap Picopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 202 Yer Adanalıyla acılı biberli dürüm yiyor 5 Temmuz 2021 #78 XXNNEEXX dedi: Kanka ISO'nun linki makalelerde vardır indir. VirtualBox'dan kullan ya da format ile de yapabilirsin ama VirtualBox ile yapılan. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil eski nesile geçmek biraz saçma ötesi ama o zamanlar kullansaydım keşke zamanı geçti.
XXNNEEXX dedi: Kanka ISO'nun linki makalelerde vardır indir. VirtualBox'dan kullan ya da format ile de yapabilirsin ama VirtualBox ile yapılan. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil eski nesile geçmek biraz saçma ötesi ama o zamanlar kullansaydım keşke zamanı geçti.
THREADRIPPER 2.0 Attopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 77 Yer ++....s...%42 5 Temmuz 2021 #79 Senin sevdiğin bir şeyi kötülemek olmuyor Windows XP çöp demek. Windows XP'nin çöp olduğunu belirtmek oluyor. Ha bu arada Windows XP çöp. Öyle böyle değil. Cidden çöp. Felaket çöp, Windows XP çöp.
Senin sevdiğin bir şeyi kötülemek olmuyor Windows XP çöp demek. Windows XP'nin çöp olduğunu belirtmek oluyor. Ha bu arada Windows XP çöp. Öyle böyle değil. Cidden çöp. Felaket çöp, Windows XP çöp.
VreaXC Femtopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #80 Windows XP ilkokul zamanlarımı hatırlatır bana zamanında projeksyondan film açmaya çalışırken az mı acı çektik o yüzden XP'nin yeri bende de bir başkadır
Windows XP ilkokul zamanlarımı hatırlatır bana zamanında projeksyondan film açmaya çalışırken az mı acı çektik o yüzden XP'nin yeri bende de bir başkadır