Neden Wraith e-Sports'tan uzak durmalısınız ?

Bende aynı konudan sorun yaşıyorum. Almış olduğum ATK Battle Axe oyun kolu sıkıntılı geldi kendi kendine drift sorunu yaşatıyor. İade için geri yolladım. Aynı kolu bana geri göndermişler. Wraith'in sitesinden ürüne yorumda yaptım fakat yorumum yayınlanmıyor. Sadece iyi yorumları yayınlıyorlar. Wraith'den kesinlikle ve kesinlikle alışveriş yapmayın. Elimde bozuk kolla kaldım. Resmen dolandırıldım.

Dosya Ekleri

• 17529267388303055705130822973599.jpg
    17529267388303055705130822973599.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 38
Bende aynı konudan sorun yaşıyorum. Almış olduğum ATK Battle Axe oyun kolu sıkıntılı geldi kendi kendine drift sorunu yaşatıyor. İade için geri yolladım. Aynı kolu bana geri göndermişler. Wraith'in sitesinden ürüne yorumda yaptım fakat yorumum yayınlanmıyor. Sadece iyi yorumları yayınlıyorlar. Wraith'den kesinlikle ve kesinlikle alışveriş yapmayın. Elimde bozuk kolla kaldım. Resmen dolandırıldım.
THH başvurun kesinlikle.

Bu tür olaylar olabiliyor. Ben de Samsung'da garip bir olay yaşadım. İlk ürün sıkıntılıydı değişim yapıldı. Gelen ürün üzerinde leke vardı yakından baktım çizik gibi duruyordu. Gözlük camını silmek için A101'den aldığım özel ıslak mendillerden birisiyle o lekeli/çizik bölgeyi sildim çıkmadı. Teknik servise tekrar götürdüm, oradaki teslim alan kişi de lekeyi/çiziği gördü ve teslim aldı. Bir hafta sonra "Ürününüz sorunsuz çalışıyor gelin alın" dendi, ben de "ürünü çizik diye yollamıştım" dedim. Cevap olarak "Bu Samsung'dan gelen karar teknik servis çizik hakkında işlem yapamıyor" gibi bir şeyler söyledi bende babam engelli olduğu ve beni motorla getirip götürmesi zahmetli olduğu ve işten bu kadar sık izin de alamayacağı için birkaç gün içinde alabileceğimi belirttim. Bana tamam dedi fakat ertesi gün sabah vakti aynı servisten farklı bir çalışan arayıp "Ürününüz elimize gelmiş ve sorunsuz çalışıyor, gelin alın. Yoğunluk var ürünleri koyabileceğimiz yer yok" dedi. Buna biraz sinirlendim çünkü daha bir gün oldu olmadı hemen arayıp gelin alın diye baskı yapıyorlar durumu anlatmış olmama rağmen. Ben de sinirle gidip Samsung canlı destek ile görüştüm ve takip başlattım. Sağ olsunlar ilgilendiler ve ben canlı destek tarafından şu bilgiyi aldım. "Üründe çizik yok, arkadaş gelip bize göstersin". Fakat bana ilk ulaştıklarında "çizik için bir şey yapamıyoruz" dendi, bu yüzden şüphe ile yaklaştım. Oraya gittiğim ve çiziğin olduğu yeri kontrol ettiğimde hakikaten bir şey göremedim. Ne yaptınız diye sorduğumda " O tozdur, anam babam usulü atlet al eline ekrana "hoh" yapıp nefesinle hafif nemlendir ve sil" dedi. Ben zaten özel mendil ile sildiğim halde geçmedi, bundan dolayı cevap hiç kafama yatmadı. Üzerinden bir ay civarı geçti hala bu konu aklımı kurcalıyor :)

O yüzden bu tür bir site de, böyle olayların yaşanması da garip gelmiyor.

Aliexpress'ten ürünü almaya kalkarsanız ürün pahalıya geliyor. Mesela ATK Battle-axe Pro kontrolcüsü ve Bigbig Won Gale Hall Combo arasında kaldım. Aliexpress'te ATK Pro vergiler dahil edilmeden 3000₺ ve Game hall Combo+El çantası+ telefon tutucu 1800₺. Wraith Espors'ta ise ATK Pro 2.299₺ ve Game Hall Combo 2.299₺. Yani iki ürünü de nasıl oluyorsa aynı fiyata satıyorlar.
Ve yanlış anlamadıysam eğer ürün Avrupa'dan geliyorsa %30, eğer başka bölgeden geliyorsa %60 vergilendiriliyor. Ve bu vergilendirme kargo ücretini de kapsıyor :) Ve sanıyorum ki bazı ürünleri TR'ye göndermiyorlar. Bu yüzden uygun fiyata kendi başımıza almak da mümkün değil. ! vergi hesaplama ! bu linkten hesaplamaya çalıştığımda -TR'ye gönderebilseler bile- uçuk rakamlar ile karşılaştım.

Aliexpress'ten ürünü almaya kalkarsanız ürün pahalıya geliyor. Mesela ATK Battle-axe Pro kontrolcüsü ve Bigbig Won Gale Hall Combo arasında kaldım. Aliexpress'te ATK Pro vergiler dahil edilmeden 3000₺ ve Game hall Combo+El çantası+ telefon tutucu 1800₺. Wraith Espors'ta ise ATK Pro 2.299₺ ve Game Hall Combo 2.299₺. Yani iki ürünü de nasıl oluyorsa aynı fiyata satıyorlar.
Ve yanlış anlamadıysam eğer ürün Avrupa'dan geliyorsa %30, eğer başka bölgeden geliyorsa %60 vergilendiriliyor. Ve bu vergilendirme kargo ücretini de kapsıyor :) Ve sanıyorum ki bazı ürünleri TR'ye göndermiyorlar. Bu yüzden uygun fiyata kendi başımıza almak da mümkün değil. ! vergi hesaplama ! bu linkten hesaplamaya çalıştığımda -TR'ye gönderebilseler bile- uçuk rakamlar ile karşılaştım.
Giriyorsun glocalzone'ye, istediğin ürünü vergi mergi vermeden getirtiyorsun. Sadece uygulamaya ve getiren kişiye cüzi bir pay veriyorsun, o kadar. Mesela orada tanıştığım bir aracı ile bulgaristan üzerinden istediğim ürünleri getiriyorum. 15-20% arası fee ödüyorum sadece.
Bu zamana kadar Seasonic & Noctua Prime TX 1600w, Noctua NF-A14 g2 pwm fanlar, NF-A12 fanlar, seasonic psu kabloları, wooting klavye (zincoy), şampuan vb sürüsüce şey getirdim.
Peki garanti olayı ne olacak diye sorarsanız, garanti yapılacak ürünü yollarsınız yine aynı aracıya, kendisi gönderir.
Mesela 6 sene önce hepsiburada üzerinden aldığım Seasonic Focus+ 750w psu, 3080ti kaldırmadı. Seasonicle iletişime geçtim. Ürünü yokedin, yenisini yollayalım dediler. Ürünü parçaladım, fotoğraflarını attım, bulgaristandaki aracıya ürünü yolladılar ve o da bana ürünü kargoladı.
Kısacası bu şark kurnazlarına para bağlamanıza gerek yok.

Giriyorsun glocalzone'ye, istediğin ürünü vergi mergi vermeden getirtiyorsun. Sadece uygulamaya ve getiren kişiye cüzi bir pay veriyorsun, o kadar. Mesela orada tanıştığım bir aracı ile bulgaristan üzerinden istediğim ürünleri getiriyorum. 15-20% arası fee ödüyorum sadece.
Bu zamana kadar Seasonic & Noctua Prime TX 1600w, Noctua NF-A14 g2 pwm fanlar, NF-A12 fanlar, seasonic psu kabloları, wooting klavye (zincoy), şampuan vb sürüsüce şey getirdim.
Peki garanti olayı ne olacak diye sorarsanız, garanti yapılacak ürünü yollarsınız yine aynı aracıya, kendisi gönderir.
Mesela 6 sene önce hepsiburada üzerinden aldığım Seasonic Focus+ 750w psu, 3080ti kaldırmadı. Seasonicle iletişime geçtim. Ürünü yokedin, yenisini yollayalım dediler. Ürünü parçaladım, fotoğraflarını attım, bulgaristandaki aracıya ürünü yolladılar ve o da bana ürünü kargoladı.
Kısacası bu şark kurnazlarına para bağlamanıza gerek yok.
Hocam Flydigi Vader 5 pro kolu arattım bulamıyorum glocalzone da, listede çıkmıyorsa ekletebiliyor muyuz bilgin varmıdır? Ekletemiyorsak, bu tarz başka uygulama mevcut mu? Bu oyun kolunu almak istiyorum, tek yol bu şekilde getirtmek sanırım. Aliexpresste satılıyor.

Hocam Flydigi Vader 5 pro kolu arattım bulamıyorum glocalzone da, listede çıkmıyorsa ekletebiliyor muyuz bilgin varmıdır? Ekletemiyorsak, bu tarz başka uygulama mevcut mu? Bu oyun kolunu almak istiyorum, tek yol bu şekilde getirtmek sanırım. Aliexpresste satılıyor.
Orada çıkmamasının önemi yok. İstediğin ürünü ekleyebiliyorsun. Nereden getirileceğini, hangi tarihler arasında getirilmesini istediğini vb her şeyi girebiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı