Neden Yanlış Bilgi Cezası Aldım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

364809

Kilopat
Makaleler
1

Bu DLL System32'ye değil, GTA SA oyununun kurulduğu yere atılıyor.

Yasaklı siteler kısmında https://tr.dll-files.com/ diye bir site göremedim. Yanlışım varsa düzeltin.

Ayrıca burada da "dinput8.dll" adlı bir dosya bulunmamakta.

Buradaki çözüm ile benim çözümüm aynıydı oradakine bir şey yapmayıp bana yapmak biraz tuhafıma gidiyor.

Konudaki SilentPatch çözümünü de denedim. Evet bu da oluyor ama ASI Loader gibi ek dosyalar da indirmek gerekiyor. Benim merak ettiğim, iki yöntem de aynı şekilde oyunu modlamak gibi ama neden benimkine böyle bir tavır sergilendiğini merak ediyorum.

Umarım konu hakkında bilgi sahibi olduğumu açıklayabilmişimdir. İyi günler iyi forumlar herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu size rapor sisteminde açıklamıştık.

Raporunuz:

Cevabımız:

Ayrıca burada da "dinput8.dll" adlı bir dosya bulunmamakta.
Orada bütün dosyalar yok zaten. Sürekli olarak güncellediğimiz, yenilediğimiz bir veritabanı orası.

Buradaki çözüm ile benim çözümüm aynıydı oradakine bir şey yapmayıp bana yapmak biraz tuhafıma gidiyor.
Fark edilmediği sürece bir şey yapamıyoruz maalesef. Sizinkine işlem yaptık, çünkü gözümüzün önündeydi. Oradaki fark edilmemiş. Konu açıp bizim fark etmemizi sağladınız, şimdi göreceksiniz ki oraya da aynı işlem uygulandı. Size özel bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…