Neden yaratıldık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sorunun cevabını din dışında veremezsin.
Evrim Teorisi gibi teorilerle en azından bu sorunun meydana getirdiği başka soruların bir kısmının net olmasa da cevabını verebilirim.
Her şeye güce yeten Allah'ın (cc) insanları yarattı, çünkü kendine ibadet edilmesini, yüceliğinin görülmesini istedi.
Allah'ın da insani arzuları var yani, anlıyorum.

Yaratılış insanın inancına bağlıdır.

Evrim Teorisi gibi teorilerle en azından sorunun bir kısmının net olmasa da cevabını verebilirim.
Mantığı, iradesi olmayan bir hayvandan zaman içinde mantığı olan, iradesi olan, sorgulayabilen bir canlıya dönüştüğümüze ben inanmıyorum.

İnanın bana yazıp yazıp siliyorum. Aklımda o kadar soru var ki neredeyse insanı düşünmekten bıktıracak kadar.
YouTube da Diamond Tema adlı bir kanal var bir bak istersen belki orda aklındaki soruların cevaplarını bulabilirsin. Buradaki çoğu insan daha iki kitap bile okumadan yorum yapıp, aklına daha da karıştırırlar emin ol.

Din hakkında verdiğiniz tüm cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar fakat bu cevapları nereden baksanız 20 kere okudum aslında herkes neredeyse hazır cevap veriyor. Umarım yakın zamanda hepimiz bu sorunun cevabını bulabiliriz. Sağlıklı kalın!

Saraya ejder meyvesi vergisi için yaratıldık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…