Neden zayıf insanlar var?

Yumurta ile sprem birbirleri ile eşleşiyor. En güçlü sprem insan olmuyor. Spremler aslında yarış halinde. Bizde bu yarışı kazandığımız için doğduk.

Eşleşirken dayanıklı olanlar giremiyor. Doğanlar en güçlü ve en hızlılar. Ya da bize orta okulda böyle öğretildi.

Hiçbir alakası yok, sadece yarışı kazanmış bir sperm insan olabilir. Bu arada güzellik cirkinlik tamamen göreceli ve ana babaya bağlıdır.
Çirkinliğin öznelliği olmaz bence, çirkin çirkindir.

Ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyorum, hiç güzel bir şey değil.
Aynı şey bende de var, ergenliktendir diye yorumluyorum şimdilik Sabah çift yumurtalı sucuklu yumurta, 2 tane tost, peynir zeytin bir de nescafe içtim. 4 saat sonra tavuk yedim akşamınan da tost ekmeğine sarelle sürdüm yedim o da tahminen 7 8 dilim. Akşam çok yiyemiyorum, yemek yemeyi ve her türlü yemeği seven bir insanım ama nedense son 1-2 ay içinde evde yapılan yiyecekler iştahımı açmıyor ve o yüzden kendimi yemem için zorlayamıyorum.

Sonsuzluğa yakın olasılık var, elbette kusurlar olacak. Ayrıca tüm spermlerin arasından sizin oluşmanız sizin güçlü olmanızla alakalı bir durum değil.

Ben 17 yaşına kadar 60 kiloydum, 17 yaşından sonra ve biraz GYM ile 6 ayda 20 kilo aldım, şu an 85 kiloyum.

Senin çirkinine ben güzel diyebiliyorsam o hala öznel midir?
Değildir ama sen yokluktan da o çirkine güzel diyor olabilirsin, güzellik kriterleri genel olarak çoğu kişiye göre aynıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…