Neden?

Neden Valorant çünkü hile (az) yok ping az skinler daha güzel ve Prime al Prime al yoksa hilelerle cebelleş demiyor.
Not: İşin e spor kısmını saymıyorum adamların Türkiye'de arenası var daha ne yapsınlar.

Ben bu saydıklarınızın hiçbiriyle karşılaşmadım ve benim için bir FPS oyununda en önemli şey vuruş hissidir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden CS:GO değil de TF2?
Çünkü CS:GO'da sadece adam vurmak ve milleti kanser etmekten başka bir şey yapamıyorsun. TF2'de tam tersine neredeyse her şey var. Miletle etkileşime mi girmek istiyorsun? Bir taunt al. Hem paranla hava atmak ama aynı zamanda milleti de güldürmek mi istiyorsun? Bir altın tava al ve demopan oyna. Uçup kaçıp milleti tek vuruşta mı öldürmek istiyorsun? Pazardan katliam garip bostancı al ve istatistiklerine insanlara "Vay, bu adam hayatsız." dedirt. Arkadaş canlısı gözüken tatlış bir şey mi olmak istiyorsun? Heavy için bir balerin kostümü ve diğer gerekli kozmetikleri al ve savaş alanında eğilerek, elinde sandiviç ile düşmanlarının gözlerinin içine bak. O kadar tatlı olacaksın ki seni öldüremeyecekler. Milleti kanser etmek mi istiyorsun? Nataşa kullan. Yapılacak o kadar çok şey varken neden bu oyunu bırakıp sadece milleti taradığım bir oyuna gideyim ki? Evet, belki güncelleme almıyor olabilir, ama bu oyun güncelleme almasa da bin saati hak eden bir oyun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öylesine boş bir konu.

Sadece yapacağınız şey bir nedenini söylemek. Ben başlıyorum.

"Neden Core değil de Roblox?"
Roblox'ta daha çok oyun var.
Neden koddaki sorunu düzeltemeyeceğimi öğretmene söyleyeceğim?
Çünkü artık bıktım ve tatil yapmak istiyorum, üstüme yüklenen bu yüke daha fazla katlanamıyor ve 2 günde bir bir mesajla sıkıştırılmaktan hoşlanmıyorum. Saçlarım daha fazla dökülmeye başladı ve artık uyuyamıyorum.
 
Neden Valorant çünkü hile (az) yok ping az skinler daha güzel ve Prime al Prime al yoksa hilelerle cebelleş demiyor.
Not: İşin e spor kısmını saymıyorum adamların Türkiye'de arenası var daha ne yapsınlar.
Ama tercih meselesi.
Meh, valorantta çocukların oyunumu mahvetmesini izlemektense hilelerle oynarım daha iyi. Çoğu kez de hileyle karşılaşmış bir insanım valorantta. Bütün maçı sistemin yavaş olmasından dolayı yarısında tespit ettiği hile yüzünden iptal etmek de saçma. Bu bir oyun. İnsanlar eğlenmeye geliyor, rank kasmaya, e sporcu olmaya değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı