Seni hiç ama hiç ilgilendirmiyor. Artık insanların koyduğu fotoğrafa da mı karışır olduk? Her şeye de karışmayın.
Arkadaş soru sormuş sizin bu tavrınız hiç hoş değil blaziken bey.
Seni hiç ama hiç ilgilendirmiyor. Artık insanların koyduğu fotoğrafa da mı karışır olduk? Her şeye de karışmayın.
Ya sen siniylendin mi ponçik şeySeni hiç ama hiç ilgilendirmiyor. Artık insanların koyduğu fotoğrafa da mı karışır olduk? Her şeye de karışmayın.
Ne dedim ki? Doğruları söyledim sadece. Her şeye karışmayın. İsteyen istediği resmi koyar.Arkadaş soru sormuş sizin bu tavrınız hiç hoş değil Blaziken bey.
Ne dedim ki? Doğruları söyledim sadece. Her şeye karışmayın. İsteyen istediği resmi koyar.bey derken bu arada? Belki kızım, nereden biliyorsun.
Demek istediğim karışmayın insanların zevkine.Tamam ne dedim ki atar yapmanıza gerek yok Blaziken hanım.
Demek istediğim karışmayın insanların zevkine.
belki erkeğim? Nereden biliyorsun da hanım diyorsun?
Şaka yapıyorum bu arada ciddiye alma.
Yine bu tarz şeyler işte. Aynen arkadaş kim ne istiyorsa koyar yasak filan değil ki?Seviyorsa koyar. Nokta. Görmek istiyor demek ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.