Nedir bu CS:GO'da çektiğim çile?

CS:GO'nun rekabetçi sistemi çok rezil. Adamı 30 round başına kilitliyor... Kazanıyorsun, kazanıyorsun ama rütbe vermiyor bir sonraki kazanmada verecek mi emin bile olamıyorsun ki kaybediyorsun rütbe düşmüşsün. Bir puanlaması olsa bile 30 round çekilecek çile değil.

Öncelikle bu troll kitleyi azaltmak için kendine Prime status al. Rusların %65'inden böyle kurtuldum. 2.olarak bir arkadaşınla oyna yoksa sabaha kadar oynasan bile kazanamazsın. Keyif almaya bak.

Öncelikle bu troll kitleyi azaltmak için kendine Prime status al. Rusların %65'inden böyle kurtuldum. 2.olarak bir arkadaşınla oyna yoksa sabaha kadar oynasan bile kazanamazsın. Keyif almaya bak.

Prime status dediğini 7 sene önce 3TL'ye aldığım CS:GO'ya yaptım, kitlede gram değişiklik olmadı elin avrupalısı oyunu yine 9 Euro'ya alıyor ban yesin hop yenisine geçiyor

Prime status dediğini 7 sene önce 3TL'ye aldığım CS:GO'ya yaptım, kitlede gram değişiklik olmadı elin avrupalısı oyunu yine 9 Euro'ya alıyor ban yesin hop yenisine geçiyor
Evet ama bende azacıkda olsa azaldılar. Artık CS:GO'yu yalnız oynamak hatta ve hatta oyunu oynamak pek mantıklı değil. Hazır geçen gün oyunun dosyalarına erişti bazı kişiler.

Ben anlamıyorum nasıl diğer insanlara bu kadar fazla kanser oyuncu denk geliyor. Dün 8 maç attım 2'si berabere bitti diğerlerini kazandık. 8 maçın 5'inde Ruslar vardı ama yine de kazandık beraber. Genelde yoldaşta yanımdaki adam kötüyse kaybediyorum 10-11 vursan da yanındaki adam 2-3 vurunca kazanamıyorsun ama rekabetçi de beş kişiden üçü kötü iki kişi beraber taşıyabilirsin. Ek olarak Prime olmayan maçların hepsinde hileye denk geldim, denemek için yeni hesap açmıştım takımımda da rakip takımda da hileye denk geldim bütün maçlarımda Prime'da bu kadar fazla denk gelmiyor.

Vallahi hacı dün başıma gelenden sonra bu oyundaki hiçbirşeye şaşırmam herhalde. Son 8 yoldaş maçımın 5'i kazanma, 2'si berabere, bir tanesi yenilgiydi. Bir tane daha girdik 9-2 aldık ve bil bakalım ne oldu, kartaldan güzideye düşürdü oyun. Kazanarak rank düştüm. Bir de her maçı taşımıştım hemen hemen, takım arkadaşımın 3 katı kill alıyordum...

Vallahi hacı dün başıma gelenden sonra bu oyundaki hiçbirşeye şaşırmam herhalde. Son 8 yoldaş maçımın 5'i kazanma, 2'si berabere, bir tanesi yenilgiydi. Bir tane daha girdik 9-2 aldık ve bil bakalım ne oldu, kartaldan güzideye düşürdü oyun. Kazanarak rank düştüm. Bir de her maçı taşımıştım hemen hemen, takım arkadaşımın 3 katı kill alıyordum...
Rekabetçi rank sistemi saçma ama bence yoldaşın ki farklı ve saçma. Üst üste 4-5 win alıyorsun rank yükseliyorsun 1 maç kaybedince rank düşüyorsun. Sizin yaşadığınız olay bundan da saçma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı