A Alpha_Tilki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 1.468 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Kırklareli/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 17 Mart 2015 #2 Sadece öğrenci için bedava lisanslı win8.1 verdiğini biliyorum. Bende bu şekilde kullanıyorum. Sadece microsoft firmasının bazı sürümleri öğrencilerle buluşturarak ürün geliştirmede öğrencilerin görüşlerini almak istediği belli. Son düzenleme: 17 Mart 2015
Sadece öğrenci için bedava lisanslı win8.1 verdiğini biliyorum. Bende bu şekilde kullanıyorum. Sadece microsoft firmasının bazı sürümleri öğrencilerle buluşturarak ürün geliştirmede öğrencilerin görüşlerini almak istediği belli.
D deepdark0 Ziyaretçi 17 Mart 2015 #3 Aşağıda linklerden bütün bilgileri bulabilirsin. Windows 8.1 DreamSpark Lisans Alma rehberi | Technopat Sosyal Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal
Aşağıda linklerden bütün bilgileri bulabilirsin. Windows 8.1 DreamSpark Lisans Alma rehberi | Technopat Sosyal Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal